Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam już plamienia.na poprzedniej wizycie i pęcherzyk był nie naruszony..może to przez to że mam macicę dwurożna...ale szczerze wiem że nic z tego tym razemDalej mam plamienia krwią brzuch czasem boli delikatnie jak na okres wydaje mi się że poronienie się zaczyna,ale nie krwawię . No i czekam do piątkowej wizyty
strasznie mi przykro ..Miałam już plamienia.na poprzedniej wizycie i pęcherzyk był nie naruszony..może to przez to że mam macicę dwurożna...ale szczerze wiem że nic z tego tym razem
Mój partner ma duże nadzieje że w piątek usłyszmy dobre wieści...i to mnie najbardziej bolistrasznie mi przykro ..![]()
na ten moment dobrze, dziękujęA u ciebie jak tam
Który tydzień u ciebie?na ten moment dobrze, dziękuję![]()
koniec 9goKtóry tydzień u ciebie?
Zostanę tu z wami .może po tym wszystkim podzielę się dobrą wiadomością.mocno za was wszystkie trzymam kciuki i życzę bezobjawowej ciąży żeby was ta ciążą mocno nie męczyła i żeby wasze Bobaski rosły i szczęśliwie przyszły na światkoniec 9go