Mokra_kurka
Fanka BB :)
Trzymaj się kochanaDziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się kochanaDziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Przykro mi, mam nadzieję że to fałszywy alarm i z maluchem wszystko okej. Dawaj znaćDziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Ja biorę ze wzgl na plamienia w poprzednich ciążach oraz porody przedwczesne, zawsze całe ciąże brałam.Też czekam na pierwsze
Dziewczyny, w jakim celu bierzecie duphaston/luteine?? Jestem w tym trochę zielona
Nie bądź od razu najgorszej myśliDziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Trzymaj się kochana …. Dawaj znać !!Dziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Siedzę jak na szpilkach i czekam na Twoje info ! :Dziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Bądź dobrej myśli,będzie dobrzeDziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Tak bardzo mi przykro....Pęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Teraz już tylko in vitro.. bo mam dość
Tak strasznie mi przykroPęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Teraz już tylko in vitro.. bo mam dość