Ja teżJa na pierwsze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teżJa na pierwsze![]()
Przytulam Cię mocnoPęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Teraz już tylko in vitro.. bo mam dość
Przykro miPęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
nie nie nie... nie tak miało byćPęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Bardzo mi przykroPęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Wiem że to wcześnie ale jeśli się zdecydujesz na invitro to zbadaj zarodki, w razie czego pisz priv jak będziesz gotowa...Pęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Jak tam kochana ?Hej właśnie czekam na wizytę stresuje się jak cholera,ciśnienie mi skoczyło do 150 nie miałam takiego nigdy...
U nas opcja bez badania zarodków nie miałaby najmniejszego sensu przy nieprawidłowym kariotypie. Jestem obeznana w temacie.Wiem że to wcześnie ale jeśli się zdecydujesz na invitro to zbadaj zarodki, w razie czego pisz priv jak będziesz gotowa...
Sorki,ja już zapomniałam... U nas to samo dlatego po dwóch stratach i 4 lat starania od razu podjęliśmy decyzję o invitro i badaniu zarodków....U nas opcja bez badania zarodków nie miałaby najmniejszego sensu przy nieprawidłowym kariotypie. Jestem obeznana w temacie.
Jak wizyta ?Hej właśnie czekam na wizytę stresuje się jak cholera,ciśnienie mi skoczyło do 150 nie miałam takiego nigdy...