koko.sanka
Fanka BB :)
Na 14A na którą masz wizytę????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na 14A na którą masz wizytę????
Mały złodziej/złodziejka dużo potrzebuje widocznieKurcze powiem Ci ze w styczniu badałam sobie poziomy żelaza i ferrytyny i miałam wyniki takie jak na zdjęciu.... Więc zaskoczyła mnie dzisiejsza hemoglobinaw ciąży z córką 7 lat temu też miałam anemię i bardzo się męczyłam z rosnymi formami żelaza bo źle się po nim czułam
![]()
Tak, siedziałam w poczekalni jedyne 3 godzinyMały złodziej/złodziejka dużo potrzebuje widocznieJuż po wizycie ?
Też by mi się w to nie chciało wierzyć, w którym labie mają takie normy ?Tak, siedziałam w poczekalni jedyne 3 godzinyOkazało się że ich lab ma inne normy i że wg tych norm mam hemoglobine w porządku
lekarka mówiła że ich normy są od 7 do 10 dla kobiet w ciąży
Ale chyba wybiorę się na morfologię jeszcze prywatnie do diagnostyki dla spokojniejszej głowy bo to mi się coś nie skleja. Do tego TSH mi skoczyło do prawie 4 (przed ciążą 1,6) więc mam skierowanie do endokrynologa też ma NFZ. Także trochę komplikacji ale najważniejsze że maluszek rośnie prawidłowo, serduszko bije
ma już 1,5 cm
następna wizyta 11 maja
![]()
A jak u Ciebie? Oczyściłaś się, czy potrzebny szpital i zabieg?Podczytuje was, poki jest otwarty wątek i trzymam nieustannie kciuki za was i bąbelki
Niech juz tu będą same dobre wieści!
Wiesz co chodzę do lekarki na nfz i oni w przychodni mają swój lab bo to przychodnia szpitalna, tzn laboratorium szpitalne i niby oni mają takie normyTeż by mi się w to nie chciało wierzyć, w którym labie mają takie normy ?Zrób w diagnostyce jak mówisz , z TSH to współczuję,szybko endo i leki. To najważniejsze,mała kruszynka
![]()
Niestety samo sie nie zaczelo. Właśnie siedzę na IP. Ale mam plan - I tak rozmawiałam z lekarka - ze dostane najpierw tabletki. Dają receptę i w domu sie to robi, a potem kontrola.A jak u Ciebie? Oczyściłaś się, czy potrzebny szpital i zabieg?![]()
To ja mam na 8Na 14łatwiej byłoby, gdyby była z rana
![]()
Bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzićNiestety samo sie nie zaczelo. Właśnie siedzę na IP. Ale mam plan - I tak rozmawiałam z lekarka - ze dostane najpierw tabletki. Dają receptę i w domu sie to robi, a potem kontrola.