koko.sanka
Fanka BB :)
To będziemy przeżywać razemMnie też czasami mdli i bolą piersi...ja też mam w czwartek wizytę będzie dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To będziemy przeżywać razemMnie też czasami mdli i bolą piersi...ja też mam w czwartek wizytę będzie dobrze![]()
Po cichutku gratulujęHejnie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale byłam z Wami na samym początku ale niestety pęcherzyki przestały rosnąć.. a dzisiaj taki piękny widok z rana. Boje się cieszyć bo czuję że brzuch boli lekko jak na okres i wczoraj trochę różowego śluzu ale ...
Ja mam USG w piątek i też odczuwam stres jak przed każdym! Ale wierzę, że musi być w porządku!Hej dziewczyny w poniedziałekwczoraj miałam tragiczny dzień, były wymioty
i cały dzień zmulony, dresik, kołdra, kocyk i spanie
oby jak najmniej takich dni. Dzis już lepiej. W czwartek wizyta i powoli zaczynam się stresować, czy wszystko w porządku
![]()
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytęU mnie też nie najlepiej, w sensie fizycznieco prawda bez wymiotów ale z mdlosciami mimo najwyższej dawki Xonvea bo biorę 4 tabletki i z sennością która pozwala mi tylko leżeć i patrzeć w sufit... Ile tak można
Ja mam wizytę dziś po 14, też się stresuje bo od kilku dni czuje jakieś pobolewanie w podbrzuszu, jakieś kłucia dziwne
dziś 8+1 tc
Trzymam kciukiU mnie też nie najlepiej, w sensie fizycznieco prawda bez wymiotów ale z mdlosciami mimo najwyższej dawki Xonvea bo biorę 4 tabletki i z sennością która pozwala mi tylko leżeć i patrzeć w sufit... Ile tak można
Ja mam wizytę dziś po 14, też się stresuje bo od kilku dni czuje jakieś pobolewanie w podbrzuszu, jakieś kłucia dziwne
dziś 8+1 tc
Ja mam hemoglobinę jeszcze w normie 12,7(widełki zaczynają się od 12)Kurcze dziewczyny, czekam już na wizytę i odebrałam od położnej wyniki badań które robiłam w czwartek. Hemoglobina wyszła mi na poziomie 8, okropnie mnie to zmartwiłoczy któraś z Was też ma problemy z anemia? To by wyjaśniało dlaczego czuje się tak okropnie ostatnio
![]()
Kurcze powiem Ci ze w styczniu badałam sobie poziomy żelaza i ferrytyny i miałam wyniki takie jak na zdjęciu.... Więc zaskoczyła mnie dzisiejsza hemoglobinaJa mam hemoglobinę jeszcze w normie 12,7(widełki zaczynają się od 12)
Ale mam duży niedob9r ferrytyny... Niby jeszcze nie anemia, ale już działam na oparach.
Więc to na 99% przyczyną mojej meczliwosci senności i zmęczenia każdej komórki ciała...
Od tygodnia suplementu je żelazo(2x100mg), nie czuję się po nim jakoś wyjątkowo źle, więc mam nadzieję że sobie zadziała i niebawem poczuje się lepiej.
Mam nadzieję, że jak dostaniesz suplementację to uda Ci się wyjść z tej anemi![]()
Mialam w 1 ciazy lekka anemię. Spokojnie, dostaniesz żelazo- ale lek, ma recepte, nie suplement - dopytaj lekarza. I poczytaj jak brać żelazo- to bardzo ważne, bo nie można go łączyć z nabrałem (kawa z mlekiem tez sie liczy). Najlepiej brać na czczo, rano,2h przed 1 posiłkiem i popić sokiem pomarańczowym albo woda z cytryna - witamina C wspomaga wchłanianie.Kurcze dziewczyny, czekam już na wizytę i odebrałam od położnej wyniki badań które robiłam w czwartek. Hemoglobina wyszła mi na poziomie 8, okropnie mnie to zmartwiłoczy któraś z Was też ma problemy z anemia? To by wyjaśniało dlaczego czuje się tak okropnie ostatnio
![]()
A na którą masz wizytę????To będziemy przeżywać razem![]()