IzaBK
potrójna mama
Iza moge cie prosic zebys wyslala mi ta swoja diete na maila zaklenta@yahoo.com ?
wysłałam :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iza moge cie prosic zebys wyslala mi ta swoja diete na maila zaklenta@yahoo.com ?
Iza, jak masz taką wenę to i ja poproszę to dietkę))) dziubasek08@gmail.com
Dzieki z góry!
a jak się czujesz w ogóle?
w cukrzycy trzeba oczywiście trochę ostrzej się pilnować
Niedługo uczelnia mi się zaczyna, bo w lutym zaczęłam podyplomowe i z jednej strony boję się, a z drugiej cieszę, że te zajęcia co 2 tygodnie będę miała. Ciekawe na ilu zdążę być przed porodem)) W ten czwartek mam ostatnie zajęcia w szkole rodzenia- ten czas zdecydowanie za szybko leci!!!!
no i umysł na starość ćwiczyć trzeba, będę musiała jakoś za maluszkiem nadążyć
choć za moim syniem już nie nadążam, jak zaczyna mówić do mnie o jakichś sprawach technicznych w komputerze, albo telefonie 

to też bezcenneZapewne masz racjęmalina masz rację :-) warto wychodzić, żeby móc wrócić, i przeżyć moment, jak dzidzia spragniona rzuca się na cyca, że aż nie może z emocji go złapaćto też bezcenne