• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadówki 2009 z Warszawy

reklama
Dziewczyny dzięki za super spotkanie bardzo dobrze się bawiłam :-) mam nadziej, że uda się nam spotkać jeszcze ostatni termin to chyba połowa października.
Fotki super widać, że dobrze karmią w Jeff hihihihi

a to nazwa wspomnianych truskawek
Truskawka Pnąca Hummi® In vitro

jak by było potrzeba to mam również instrukcje obsługi ;-) jak będzie trzeba prześle

pozdrawiam

Ja również dziękuje za przemiłe spotkanie:-) Od dziś w Jeffs'ie powinni nas karmić na koszt firmy,, w końcu utrwalone zostało jak wyglądają klientki po wyjściu z knajpy.. i jakie ogromne brzuchy mają;-)
Nastepne spotkanie jak najbardziej:) Tym razem pod hasłem zlot wielorybów.. Żeby się tylko żaden z greenpeace nie przyplątał, bo nas do jeziorka na polach mok. jeszcze będzie próbował zepchnąć;-)

O tak, tak trzeba powtórzyć póki jeszcze mamy troszkę czasu:-)Ja również Wam dziękuję, było naprawdę miło i wesoło:-)

Ja też super spędziłam czas :)))) Jednak spotkanie w realu jest najlepsze. Fotki śmieszne. Zachowajmy do porównania po spotkaniu, które zorganizujemy na wiosnę z naszymi kruszynkami :))))
Pozdrawiam was serdecznie!
Justyna

Witam.ja jestem przyszłą mamusią z połowy października. mam pytanie trochę z innej beczki-czy planujecie umawiać się do porodu indywidualnie z jakąś położną?czy macie jakąś wartą polecenia na Madalińskiego?

Witam.ja jestem przyszłą mamusią z połowy października. mam pytanie trochę z innej beczki-czy planujecie umawiać się do porodu indywidualnie z jakąś położną?czy macie jakąś wartą polecenia na Madalińskiego?

prawdopodobne bede rodzic a Madalińskiego, bo tam się z żelaznej przeniósł mój lekarz, ale połozej nie zamierzam opłacać ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry