reklama

"Łowcy promocji"

reklama
połączyłam tematy bo tutaj też można zapytac o kosmetyki.

Johnson jednych uczula a innych nie.Tak więc myślę,że trzeba najpierw wypróbowac.
ja osobiście używałam Nivea bo kocham tą firmę,ale kosmetyki w większości sprowadzałam z Polskie bo za czasów mojego starszego syna był tutaj tylko szampon z Nivea ;-)
Teraz nie orientuję się.Ale przejdź się do Bootsa tam jest spory wybór.

My mamy Johnsona, nas nie uczulił, koleżanka też używa. Tak więc dla każdego co innego. Nivea faktycznie jest dobry, teraz można kupić płyn do kąpieli 2w 1 z szamponem

ja używam J&J 2 w 1 czyli tą żółtą butelkę, i do kąpieli i mycia włosków,
a po kąpieli używałam oliwki J&J ale nie tych wymyślnych na noc, czy jakichś lawendowych (uczuliła małą) tylko zwykłej standardowej co w pl zawsze się kupowało do opalania:-plub żelu

Dziewczyny jakie uzywaliscie kosmetyki do pielegnacji i kampieli noworodka.
Slyszalam ze Johnson uczulaja (oliwki,plyny do kampieli).Mozecie doradzic co kupic na pierwsze 4 miesiace.
Z gory dziekuje

Polecam Ci z mothercare niebieski plyn do kapieli od narodzin-doskonale nawilza cialko i szampon tez z tej serii.Johnson uczulil mojego Olka,jak byl malenki(oliwka),lekarka wmawiala nam skaze bialkowa...Teraz jak bylam w Polsce kupilam mu plyn z szamponem w jednym z Nivea,tez bardzo fajny.pozdrawiam-Gosia

reklama
Dzieki dziewczyny!
Ja z corcia uzywalam bambino mydelko i oliwke i widzialam w Pl. sklepie ze maja te produkty i chyba tez dla dzidzi uzyje bambino,a i napewno sprobuje Johnson po paru miesiacach,albo nivea.
Milej niedzieli!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry