reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Margo Sylwetka ma rację. Ja to też cały czas przerabiam...I już słow mi brakuje, bo żadne argumenty nie trafiają. U mnie jest troszkę inaczej, mam dwójkę starszych i jeszcze każdy dokłada, ze przecież mam dzieci...Mam, kocham ich ponad życie i jestem wdzieczna, że są, ale przecież jedno dziecko nie zastąpi nigdy drugiego, dlatego nie mam siły im tłumaczyć, ze tęsknota była, jest i będzie...i wcale nie ustaje...juz nawet wczoraj maz mnie uspokajal, ze mam sie nie denerwowac, bo nie zrozumieją...prawda jest taka, ze tylko my tutaj naprawdę wiemy co czujemy nawzajem, jak ktoś przezył stratę dziecka to zrozumie, osoby postronne nigdy tego nie zrozumieją...a inną sprawą jest to, czy zadadzą sobie tyle trudu, aby postawic sie w naszej sytuacji czy nie...

reklama
Mamo Natalki- ja też je oglądałam, ale tylko na allegro takie znalazłam. Wcześniej kupiłam jeszcze gipsowego, ale po jakim czasie mi sie znudził, bo miał mały otwór i prawie światełka nie było widać. A Twoje fajne, bo okienka spore są, a nie takie wszystko zakryte jak w moim.
images

mój nie był identyczny, miał aniołki po obu stronach, ale otwór taki sam i jak mocno wiało to wkład gasł, poza tym mało było widać płomień.

A u mojego niunia takie teraz stoją:
znicz-serce-mrozone.jpg
znicz-serce-mrozone.jpg

pięknie w nich płomień widać, wieczorem z daleka i nie schodzi farba jak w czerwonych.

A ja dzisiaj miałam kolejną rozmowe w sprawie sprzedazy auta. Proszę trzymać kciuki...

Witam

ja juz od rana sprzatałam .. i wkoncu moge usiasc i napic sie kawusi ... na 14 do pracy ajj dzis pewnie bedziemy siedziec dłuzej bo jak wczoraj widziałąm wstepny plan na dzis to masakra :-p

wrrr jutro dzien mamy a za 5 dni 2 urodziny Karolka :-( dobijaja mnie te daty :-(

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Dzien dobry kochane

ale nam nasze anielskie dzieciaczki zrobiły niespodzianke na dzis i dały słonko:-)

Kochane dzis nasz dzien ... Dzien Matki ciezko nam go bedzie przezywac , ale wierze ze damy rade i z usmiechem bedziemy łapały promyczki słonka od naszych aniołków , kochane zycze Wam wytrwałosci , niech zawsze swieci nam słonko i niech gosci usmiech na naszych buzkach a takze kazdej z nas zycze abysmy osiagneły nasze marzenia a zwłaszcza to najwazniejsze :-) a to mały prezencik od naszch dzieciaczkow kochanych :tak:

z12804722Q,Kwiaty-tulipanow-najpiekniej-wygladaja-w-pekach--p.jpg

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Witam dziewczynki, dziś dla każdej z nas ciężki dzień....Dzień Matki....ale postarajmy się aby w tym dniu nie było tylko smutku, ale także troche usmiechu....uśmiechu dla naszych aniołków, bo one o nas pamietają i chciałyby abyśmy w tym dniu się uśmiechali, no bo przecież też jesteśmy Matkami....co z tego że Aniołkowymi....ale nie gorszymi, mamy wspaniałe dzieci i podziękujmy im za to że możemy święcić ten dzień, może trochę inaczej niż inne mamy, może i bardziej ze smutkiem i żalem, ale przecież dzięki naszym maleństwom jesteśmy mamusiami, najlepszymi mamusiami....nasze dzieci by tego chciały....naszych uśmiechów, nie dajmy im powodów do smutku aby nie myślały, że nie lubimy tego dnia....no bo chyba każda z nas mimo łez i smutku w tym dniu czuje sie szczęśliwa że jest mamą....wiem, że chciałbyście inaczej ten dzień spędzać, bo nie ma nic piękniejszego niż uśmiech dziecka, ale na chwile zamknijcie oczy i wyobraxcie sobie wasze maleństwa z uśmiechem na twarzy....

3 lata temu spedzałam ten dzień z Filipkiem, a teraz już drugi rok spedzamy ten dzień razem, a jednak osobno....

Dla naszych kochanych maleńśtw po drugiej stronie (*)

Mamo Natalki- pozazdrościć takiej przyjaciólki!!! Naprawdę!!! Kochana kobietka, a życzenia piękne!!! A biały znicz- śliczny, ja nie kupuje zniczy elektrycznych, bo u nas na cmentarzu rowalają je i wyciągają baterie :-( postoi może góra tydzień, czasem nie :-(

U mnie też wczoraj po południu wyszło slońce...I przytulałam mocno Wojtusia w serduszku, aż mi się ciepło zrobiło. Jest cały czas blisko, tak jak każdy aniołek przy swojej mamie...

Świetny filmik---rzeczywiście faceci to silniejsza płeć :-)

hej mam maly problem mam daleka znajoma co tez jest aniolkowa mama chcialabym jakos podsunac jej stronke z naszym forum ale nie wiem jak to zrobic... dodam ze nie mam z nia kontaktu a chcem zeby chociaz nas poczytala jak nie odwazy sie napisac a moze napisze wiem ile wsparcia dajecie i pewnie jej tez by sie przydalo! macie jakies propozycje?/

reklama
Do góry