reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monilla gratulacja. Unie jeszcze nie wiadomo co bo dzidzia bardzo wstydliwa i z żadnej strony nie można podpatrzeć co tam między nóżkami. W poniedziałek szpital i założenie szwu ... więc trzymajcie kciuki. a w domu zostaną dwa gagatki aż się boję co będzie jak wrócę.
Zima w pełni

Światełka dla Aniolków

&&&&&&&&&&&&&&7

MONILA:)) GRATULACJEEEEEE MAMUUUSIU :)))))))))))))))))))))

ALEKSANDER, witaj maluchu na świecie!!! Nawet nie wiesz, jak bardzo wyczekiwanym skarbem jesteś:)

Zobacz załącznik 606280

Karolek
[*] opiekuj się nadal swoją rodziną, przede wszystkim swoim młodszym braciszkiem :*

Bibiana - dzięki za super wieści :*

Monila buziaki dla Olusia i dla Ciebie!!! Już mamy Olinka po tej stronie brzuszka!!!

Dorka &&& bedzie dobrze, zaloza szew i wrocisz do domku, tylko oszczedzaj się !!!

Amelko (*)(*)(*) Na Twoje urodzinki!!!

(*) Wojtusiu (*) Aniołki

opiekujcie sie rodzeństwem!!!

Witam dziewczynki szew założony szyjka zamknieta 4cm maluszek bezpieczny. W sumie to pewnie ten szew zalozony dla mojego spokojnego snu bo w badaniu wszystko było ok ale moja gin stwierdziła, ze dmuchamy na zimne wczoraj zabieg a dzis juz w domku. Mam brać luteine dowcipną i w razie czego nospe no i oczywiscie oszczędzamy się. Dobrze że za plotek teściowa i oczywiscie maz

reklama
Dorka super, na pewno będziesz teraz czuła się bezpiecznie. Szybciutko Cie puścili ze szpitala. Mnie trzymali 4 dni po założeniu szwu. No i zamiast luteiny dostałam duphaston. Biorę też magnez

Do góry