reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
malinkazi ja sie nie boje czytac, czytam was codziennie:) jest mi bez was zle, ale mam zle dni i nie mam ochoty pisac. mam straszne mysli ze znowu bede przezywac ten koszmar, kurde nie wiem co bym wtedy zrobila:( probuje znalezc sobie zajecie zeby jak najmniej myslec o tym wszystkim, dziekuje Bogu za kazda minute z moja Biedroneczka i modle sie do Nikolki zebym nie mysiala spowrotem non stop plakac
dostalam od gin zwolnienie az do rozwiazania, za tydzien mam usg,w tamtym tyg we wtorek robilam bete mialam 857 a w sobote powtarzalam bete wyszla ponad 3 tysiace
dzisiaj przeczytalam ze jedna z przyszlych listopadówek poronila i znowu zalamka, ta dziewczyna juz kiedys poronila i teraz znowu. Dlaczego te zycie nas tak kaze??

Dla Naszych Maleństw
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Domi będzie wszystko dobrze, a za koszmarne myśli każdą zafasolkowaną będziemy klepać po tyłeczku. NIE PRZEWIDUJEMY ŻADNYCH ZŁYCH OPCJI!!!!!! zrozumiano?

Posadziłam dzisiaj bratki Kubulkowi, fioletowo-żółte i braciszek ma mi zrobić stroik w tych kolorach. Dzisiaj Synkowi wiosnę zawiozę.

Dla przedszkolaczków światełka do samego nieba [***]

Fasolki i mamusie mocno całuję ;*

Ale się wkurzyłam dziewczyny. Moja Jula pochowana jest na takim małym cmentarzu na przedmieściu, który tak jakby sklada się z dwóch części :-starej, gdzie są już bardzo stare groby i wszystko wygląda obskurnie i tam jest też sporo dzieci pochowanych, ale bez ładu ani składu i - nowej, gdzie wszystko jest zadbane, pięknie świeci słoneczko, obgrodzone. No i wiadomo my pochowaliśmy ją na nowej części, gdzie nie ma podziału na dzieci i dorosłych, zresztą nawet osoba, która sie cmentarzem zajmuje tak nam doradzała. Dziś jestem u Juli i obok grobu Juli siedzi stara baba z papierosem i ona do mnie z pretensjami, dlaczego ja tutaj pochowałam dziecko!!! To ja jej się pytam, a dlaczego nie. A ona do mnie, że powinnam na starym cmentarzu pochować. Powiedziałam jej, że pochowałam ją gdzie chciałam i już nie dyskutowałam, bo nie chciałam się z nikim kłócić, ale co mi przykrości zrobiła to zrobiła.

Z Igorem juz jest dobrze, ale wczoraj to była prawdziwa masakra. Dawno syna w takim stanie nie widzialam. Jak już nie mial siły siąśc do kompa tylko cały dzień przeleżał to nie było z nim kolorowo

Witam dziewczynki:*
kaja2010 no to ja sobie wyobrażam jak sie musiałaś na babę wkurzyć co za debilka jakaś
:wściekła/y:
mamaszymusia2 a Ty jak się czujesz maleńka???
sylwetka74 dobrze,że już lepiej z Igorem a z mężem już pogodzona????
A ja się pochwalę co zrobiłam nowego na szydełku;
18930_53263_13329413326283_eb7edab773e40590be49a23ee54d4355e58efaee-w602.jpg

Cześć Dziewczynki

Ale u nas zimno :-( wczoraj zaniosłam Kubulkowi bratki i teraz boję się, że mi zmarzną

Malinka cuda wyczyniasz tym swoim szydełkiem. ależ Ci zazdroszczę umiejętności, bo ja do takich rzeczy to mam dwie lewe ręce.

Miłego dnia wszystkim

Kubusiu urodzinowe światełko dla Ciebie
[*] i wszystkich Przedszkolaczków
[*]

Buziaki dla Fasolek

reklama
witam kochane:*

ja wczoraj miałam dzien wolnego... ale cały dzien spedziłam na porzadkach u tesciowej a potem u siebie.. dzis od rana tez juz sprzatam umyłam 4 okna.. a pozostałe 3 zostawiam sobie na jutro:-) ehh a dzis znowu na 14...;-)

zrovbiłam wczoraj Karolkowi stroiczek z bukszpanu i bazi...:-) stoi od wczoraj u niego.. a reszte swiatecznych rzeczy zaniose mu przed swietami:-)

Kubusiu urodzinowe światełko dla Ciebie
[*]
[*]
[*]

dla NAszego Aniołkowego przedszkola
[*]
[*]
[*]

Do góry