reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

[FONT=verdana, sans-serif]Odeszłaś tak cicho,że nie słyszał nikt
Zgasłaś za szybko,by oswoić nas z tym
Miłośc nam Ciebie zabrała,lecz żalu zabrać nie chciała ,
Odeszłaś od nas niespodziewanie , nie było czasu na pożegnanie
[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif]
:-(((((
[/FONT]

reklama
Bishopka dziękuję. Będzie dobrze.Zobaczysz.
Prawdopodobnie nie kopci.Widziałam czyste znicze.

Marka
szok.Straszne.A Ty Kochana dasz radę.Musi minąć trochę czasu.Na tyle ile Cię poznałam silną jesteś osobą. Dasz radę. Dla Ciebie:-)

tak Gosiu na ogol jestem silna , chyba dlatego ze musialam od zawsze poprostu czasami jak czuje sie SAMA tych sil mi jakos brakuje i wtedy tak jakbym spadala totalnie w dol czuje sie taka wiesz bezradna na to co sie wokol dzieje , wiem ze potrzebuje czasu ale boje sie tego ze moj stan zostanie na tym etapie w ktorym jestem, dziekuje za usmiech tego mi trzeba wiesz... a co do tego chlopaka to byl w moim wieku czytalam dzisiaj na naszej lokalnej stronie internetowej , zatrzymali tego sprawce oby tamten wyszedl z tego , ja wczoraj juz po wszystkim to jeszcze zoladek mnie rozbolal dostalam biegunki i nie moglam zasnac nakrylam sie koldra i balam sie wstac do toalety wiecie takie schizy ze ktos moze stac na przedpokoju czy cos wiadomo glupie ale to chyba psychika sama sobie tak robi ...

marko1307 Nie bój się kochana,musimy walczyć i zyć dalej.Życie sie toczy dalej,wiem jakie to trudne i wiem że ciężko jest.Własnie co się człowiek podniesie to na nowo upada,i tak w kółko jest.
Oj psychika potrafi wiele czynić w głowie człowieka.

dziendzieckautraconego.jpg

Kochane zbliża się ten ważny dzień dla rodziców dzieci utraconych.Macie coś szczególnego dla swoich aniołków?

Wiem jak to ciężkie dla Ciebie a ja bym miała termin porodu na Wszystkich Świętych,na 3,4 listopada Także Wszystkich Świętych będzie bardzo,bardzo ciężkie Dość że moje imieniny,to jeszcze termin porodu i wszystkich Świętych ;-((((( w prawie jednym czasie.

reklama
Witam się i ja

Marka to straszne co się stało. Jeszcze ty to wszystko widziałaś, masakra. Mam nadzieję, że dziś samopoczucie lepsze.

Mamo Natalki wiązanka bardzo ładna :). Jeśli chodzi o 15.10 to ja nie mam zbyt dużego pola do popisu. Bardzo bym chciała pójść do kościoła i do małej, no ale będę musiała pomodlić się w domu i być tylko myślami z Julką. A mężowi zlecę, aby kupił bukiecik żywych kwiatków i w tym dniu jej zaniósł.

Gosiu udanego weekendu życzę.

Amelko, Szymonku
[*]
[*]
Aniołki
[*]

Do góry