reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hej Gosiu , kochana ja Ci wspolczuje ja teraz przeszlam @ znosnie bardzo ale wczesniej mialam to samo , i wiecie co mi lekarz powiedzial bo ja bylam zaskoczona ze wlasnie nospa moze dziala rozkurczowo w ciazy ale nie w trakcie miesiaczki ze nawet powoduje wiekszy bol :szok: ja bylam w szoku bo faktycznie czasami mialam takie wrazenie i powiedzial zeby sobie brala ibuprom sprint kaps i bralam i pomogalo , przynajmniej mi a ze kapsulki szybko sie rozpuszczaja to i dzialanie jest szybkie no i kazal brac jak tylko zaczynam czuc ze zaczyna bolec ze nie czekac na silny bol . przytulam kochana biedna:*

KAJU i dla ciebie najdserdeczniejsze zyczenia wszystkiego czego sobie zyczysz zeby sie spelnilo:*:*:*

ja wczoraj nawet zapomnialam o imieninach nawet moj M. dostalam smsa od jego siostrzenicy i sie mi przypomnialo:)

a u mnie dziewczyny hmmmmm... 26 listopad ...4 miesiace od odejscia mojego Michasia ... wczoraj bedac u niego na cmentarzu jakos buro mi sie zrobilo jak na jakims filmie starym czarno bialym
syneczku dla Ciebie kolorowe swiatelka(*)(*)(*)(*) mamusia Cie Kocha Aniolku ty wiesz:*

u mnie Oliver jeszcze zeby bylo malo mial oczywiscie pomysl zeby pochodzic sobie na rekach i co spadl na glowe ale przyznac sie nie chcial
pytam: skakales na lozku?
Oliver: nie...
ja: wchodziles na meble?
Oliver: nie...
ja: znow bawiles sie w tygrysa?
Oliver: nie ....
ja: to co ty robiles ze masz guza na glowie ?
Oliver: uczylem sie chodzic na rekach jak spartakus:)
takze 4 letnie dzieci maja poprostu pomysly godne polecenia:)

Witaj kolejna Aniolkowa mamo , wiem ze moze ogarniac cie zlosc ze nie chcesz byc aniolkowa mama ze chcialabys swojego maluszka miec przy sobie ale musisz byc silna , przejsc przez ten trudny dla ciebie czas ... jak widzisz u mnie takze kolejna miesiecznica i tez mam dni w ktorych uswiadamial sobie ze nie jestem w stanie pogodzic sie z tym co sie stalo , "
czas takze nie leczy ran, lecz przyzwyczaja do bolu" kochana jezeli tylko masz ochote zagladaj do nas tutaj napewno ktos zawsze podbuduje cie rada czy chocby sama rozmowa@ (*)(*)(*) swatelka dla twojego aniolka(*)(*)(*)

Dla was kochane aniolki , czuwajcie nad nami ....swiatelka dla was
(*)
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) kruszynki nasze , dajace tony miłosci...

reklama
Nie będę Cię przekonywać Gosiu, sama wiesz, co jest dla Ciebie dobre, jedno wiem na pewno, my, mamy po starcie jesteśmy bardzo silne i jak widać potrafimy sie podnieść z najgłębszego dołu, trzeba tylko chcieć i się nie bać, to najważniejsze. Póki co, to online przesyłam Ci trochę moich hormonów, może co zelży ten ból.

Marka fajny ten Twój synek:tak:

No i co z tą nospą? Ja wczoraj miałam tez podobne wrażenie ale myślałam że ześwirowałam.Natomiast w nocy troszkę pomogła.

Kasiu - bardzo mi przykro z powdu zachowania Twojej siostry. Jak napisałaś, to niestety nie tylko jedno wydarzenie lecz cały szereg zdarzeń ...

Gosiu - najlepiej byłoby udać się do lekarza, może zrobiłby USG? Sama nie wiem - taka teraz służba zdrowia :( ...

Marka - synuś ogląda Leniuchowo ? Oby tylko na tej próbie zakończył ;)

tak tak chodzenie na rekach jest super ale narazie nie probuje zobaczymy na jak dlugo , akrobata maly ... i nie wyobrazam sobie go w szkole w wieku 6 lat:/

a co do nospy no ja jednak juz nie bralam od tego momentu jak mi powiedzial a zawsze w apteczce jest ibuprom sprint caps:)

Marka, nie chcę Cię straszyć, ale mój syn, jak był mniejszy, to włozył dwa gwoździe do kontaktu, bo widział to w tv :-D Dobrze, że się Twojemu młodemu nic nie stało, poza guzem.
W kwestii no-spy nie pomogę, na mnie działa forte, a na bóle małpowe najlepiej j.w., ibuprom zatoki :-D

tak tak disney junior i jim jam bo tylko to mu pozwalam ogladac bo nie chce zeby patrzyl na inne strzelaniny czy bijatyki walki , kiedys od kolezanki syn byl tutaj i wlaczyl te chore bajki i moj Oliver pozniej gadal *******y o jakis mocach ale zapomnial na szczescie :) a co do tego spartakusa to on jest nim zafascynowany , ciagle powtarza " na mnie mozesz zawsze polegac " albo " jestem pomocnym spartakusem jesli chcesz to moge ci w czyms pomoc":) a pozniej przychodzi czas cwiczen spartakusa hihihi smiesznie wyglada jak probuje pompki zrobic:)

co do kontaktu o dziwo nigdy nie mial zapalu do kontaktow:) chociaz raz ale to mial chyba 2 latka chcial wlozyc swoj sznurek z bluzy do niego ale tak ryklam Oliver ze on sam sie wystraszyl ja tez :) i nie rwal sie do tego ale wiadomo z dziecmi jest wszystko mozliwe:) ale nie moge narzekac jak na 4 latka jest madry chlopak czasami mowi takie teksty (madrala) ze sie zastanawiam czy on bajki oglada czy tylko siedzie w pokoju ale slucha jak dorosli rozmawiaja:)

Ostatnia edycja:
ja co do nospy to sie nie wypowiadam wogole nie znam tego leku ale teraz widzialam jakis czas temu buscopan czy jakos tak na bole miesiaczkowe moze to Ci pomoze. Moj m ostatnio kupil w PL pyralgine w proszku i dziala mega szybko nawet na silny bol zeba moze i na bole miesiaczkowe jest dobra.

reklama
Witam

Gosiu kochana przytulam Cie mocno :*
co do nospy to nie moge nic powiedzie cbo nigdy jej nie brałam , na wszelkie bole zawsze brałam Ketonal ...

Amelko (*)(*)
Karolku syneczku moj najukochańszy (*)(*) Tak bardzo tesknie :-(
Aniołeczki (*)(*)

Do góry