reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Marka ojj pamietam Pam tez z dziewczynami zastanawiałsymy sie czy to nie jest czasami ta sama osoba ...

oo matko u mnie grzmi :szok:

wiecie co ja jak slucham teraz o tych Aniolkach(*)(*)(*) ktore sa juz tam gdzie ich nic juz nie boli ... mowie o tych historiach Nadii i reszcie maluszkow , to mnie normalnie trzesie co to za bestie:(
caly czas pamietam tez wlasnie piosenke juz ma troche lat
Peel Motyff - nie jest tak źle (NAJLEPSZA WERSJA) - YouTube
ludzi ktorzy krzywdza takie malenstwa poprostu bym solila i ciela :wściekła/y:

Cześć Dziewczyny... Wszystkie dałyśmy się podpuścić. No ale cóż w obliczu utraty dziecka traci się również czujność w takich przypadkach... Człowiek jest bardziej ufny i naiwny... szkoda gadać... ech... Ja też czekam na płytę dla mojej Małej.. w zakładzie kamieniarskim powiedzieli nam, że ok 4-5 tyg więc za jakiś tydz może 2 powinna być. Już się nie mogę doczekać. Bo teraz to nic nie mogę tam zrobić, ani kwiatków posadzić ani nawet w doniczce zanieść.

nasz kamieniarz sie opóźnia i zaczyna mnie to drażnic, pomniczek miał być około 15 gotowy, a mamy 26 i nawet rzeźba nie jest skonczona...szkoda gadac, ale zloszcze sie juz na nich...
zamawialismy pod koniec lipca, a juz sie wrzesien konczy

Mamo Natalki no niestety troche mam tych zabkow zaniedbanych i zostalo mi jeszcze 2 wizyty czyli 4 zeby ale ciesze sie ze w koncu sie zmobilizowalam i je wszystkie lecze :) no grudzien bedzie nasz :D :D

tez sie ciesze ze jest taka zamknieta grupa bo na swoim profilu ogolnym nie mam zadnej informacji o tym co sie stalo nie potrzebuje wspolczucia a znajomi mnie nie zrozumieja tak jak Wy zdjecia z ciazy tez usunelam...
No to w niedlugim czasie bedziemy mialy pare nowych nagrobkow no ja mam nadzieje ze sie u mnie ruszy pan powiedzial ze do konca tyg pwinni juz skaczyc w koncu bo tak lyso jest ani kwiatka ani aniolka tylko znicze zaraz obok codziennie jezdze i sprawdzam czy juz wszystko stoi

a co tu dzisiaj tak pusto?????
Mamo Natalki długo by opisywac, ale efekt jest podobny, nie potrzebuję, aby zawistni i złośliwi ludzie oglądali mój profil...cześć z czystej ciekawości, aby poxniej obgadać to robiło :-(

reklama
Hej dziewczyny!

Ja wczoraj zaczęłam się dziwnie czuć.. później wieczorem bardzo bolała mnie głowa i całą noc nie spałam,tylko wymiotowałam:( Dziś głowa nadal boli..kurcze :(

Do góry