reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Hej ja rowniez wczoraj bylam u syneczka na cmentarzu mial wczoraj 4miesiace troche mnie denerwuje ze stoi polowa pomniczka i nic tam nie moge zrobic tylko znicze zapalam ale pan powiedzial ze lada dzien juz bedzie gotowy wiec tak wyczekuje i jezdze codziennie i sprawdzam mam nadzieje ze to ladnie zrobili

Eska powodzenia na wizycie :*

No wlasnie dziewczyny jak uda Wam sie znalesc cos fajnego jakies znicze czy aniolki to dawajcie tu linki ja jak narazie to znalazlam takiego aniolka ktory wpadl mi w oko i napewno go zamowie
MartGlass Collection Aniołek śpiący w dłoni 24cm - cena

wlasnie tak mi wpadl w oko bo jakos tak mi lepiej jak go zaniose do synka bedzie symbolizowal moja reke ktora zawsze bedzie przy nim tylko boje sie zeby mi go nie ukradli

no w sumie u nas chyba tez nie kradna no a raczej z grobu tesciowej jeszcze nic nie ukradli wiec moze od syneczka tez nie zawina ale na wszelki wypadek podpisze

Patrizia- śliczny i bardzo oryginalny, takiego jeszcze nie widziałam :-)

U nas kradną baterie z wkładów elektrycznych, sąsiadce ukradli lampion solarny, poza tym reszta stoi. Mam nadzieję, ze tak zostanie.

Patrizia mam dokłądnie takiego samego aniołka .. stoi u nas w sypialni na mojej nocnej szafce;-)

czekaj zrobiłam zdjecie , tylko troche nie za dobre bo telefonem ...

aniołek.jpg

Załączniki

• aniołek.jpg
    aniołek.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry