reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Margo dla Alusi (*)(*) malutka dała Ci znak kochana!!!

(*)(*)(*) dla wszystkich Aniołeczków!!!

Proszę trzymajcie za Markę kciuki!!! Dzisiaj pojechała do szpitala. Zuzia uwzieła sie na bliznę i strasznie na nią napiera, podczas skurczy zaczeła sie rozchodzić, dlatego lekarz podjał decyzję, aby położyć je do szpitala. Dostaje no-spę i kroplówki z magnezem, nogi trzyma u góry i wyciszają skurcze. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w piatek wyjdą do domu. Mam nadzieje, ze Zuzia przesunie sie odrobinkę i posiedzi jeszcze chwilkę w brzuszku!!!

reklama
Wiolus dzieki bardzo za wiadomosc ...

Marka trzymamy za was kciuki bardzo mocno !!! &&& Zuziu kochana daj spokój tej maminej bliznie i siedz grzecznie w brzuszku ;-)

Marka kciuki zaciśnięte. Zuzia siedzieć mi grzecznie u mamy i nie szaleć!

Mika również trzymam kciuki żeby wszystko było ok. U mnie też podejrzewali zaśniad. Lekarze sądzili że byłam w ciąży bliźniaczej i jeden zarodek rozwijał się prawidłowo a z drugiego zrobił się zaśniad. Chcieli zrobić mi łyżeczkowanie ale się nie zgodziłam. Spędziłam 3 tyg w szpitalu i lekarze nie mogli postawić jednolitej diagnozy aż do 10 tyg kiedy to miałam zgłosić się do innego szpitala na potwierdzenie zaśniadu w USG i... okazało się że nie ma żadnego zaśniadu a jest po prostu krwiak, który się po jakimś czasie wchłoną. Trzymam mocno zaciśnięte kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mika-też bym tak zrobila, nic na siłę, a Tymuś na pewno nie będzie miał za złe. Trzymam kciuki &&& aby wszystko skończyło się pozytywnie!!!

Marka leży z nogami do góry, Zuzia chyba troszke odpuściła, bo mówi, ze nawet na pęcherz już tak nie naciska. Musi jeszcze 3 tyg. wytrzymać do cc.

Pomniczka nie poprawili, wczoraj strasznie lało u nas, dzisiaj pojadę po pracy i sprawdzę, moze coś sie zmieni. Mam nadzieję...

(*) Wojtulku

(*) Kubusiu

(*) Aniołki

reklama
Do góry