reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mika cudnie!!! Gratuluję ;)

Marka... co za ulga! Odpoczywaj dużo!

Ja dziś mam dzień sprzątania... i tak od rana się krzątam, porządkuję po trochę z przerwami na BB. Brzuch mnie co jakiś czas ciągnie ale staram sie nie denerwować przypominając sobie że wiele kobiet odczuwa takie różne bóle i klucia w dole brzucha na początku :sorry:

Aniołeczki Kocham was
[*]
[*] Mama o was cały czas pamięta
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Wojtusiu (*)
Aniołki (*)

a mi się nic nie chce :-( w czwartek był porządek, a dzisiaj jakby tajfun przeszedł przez dom...nic mi sie nie chce...:no::no::no:

ponoć dzisiaj mają poprawic pomniczek...zobaczymy

(*) Wojtusiu- dzisiaj skończyłbyś 11 miesiecy

(*) Filipku
(*) Kubusiu
(*) Aniołki

dziewczyny wypoczywać ładnie, wszystkie fasolkowe nogi do góry!!!!

Witam was kochane dzis od rana tak strasznie bolałą mnie głowa ze masakra jakas :-( nie wziełam zadnej tabletki ... no i jakos pomału przechodziło ale tak naprawde przeszło dopiero po pary ładnych godzinach :wściekła/y: wpadli do nas dzis znajomi ale na szczescie juz pojechali :-p haha

a
hh mam dobre wiesci dzowniła dzis do mnie kobitka z kamieniarstwa gdzie robimy pomniczek ze w poniedziałek mozemy przyjechac go zobaczyc bo stoi gotowy jedyne co to litery beda rzezbic ;-) i aniołek jest juz zrobiony jejciu ale jestem szczesliwa :-) po tej wiadomosci odrazu bol głowy mi przeszedł ....o mało co sie nie popłakałam ....

Wojtusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołkowa bando (*)

Hej dziewczyny!

wiolu - i jak z pomniczkiem? Poprawili wszystko tak jak chciałaś? :*
Wojteczku
[*]
tekla, mika - coś nam leżenie widzę nie wychodzi;) Dopóki lekarz nie da nam pewnie nakazu, ciężko będzie dupskiem usiedzieć. Zawsze coś trzeba zrobić;p
monila - czekamy na fotkę pomniczka!!!:)
Mamo Natalki - śliczne prezenciki dla Twojej córeczki.

Wysprzątałam na cmentarzu liście, dookoła Stasieńkowego grobku i dwóch obok.. no ale taka syzyfowa praca, bo dużo drzew wkoło więc... I najbardziej wkurzają mnie Ci ludzie teraz na cmentarzach. Obudzili się, że ktoś jednak jest na tym cmentarzu i wypadało by coś zrobić.. eh.
Są plusy takie, że przynajmniej raz w roku jest czysto, palą się znicze, są kwiaty.. Będzie pięknie!
A ja już na dzisiaj wypoczywam, jutro o 11 mam wizytę u lekarza i idę po same dobre wiadomości ;)

reklama
Do góry