reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

justinkowa-zuzia-1429_3.jpgTo moja Zuzia. :*

reklama
Mnie tez ostatnio codziennie boli glowa :(
Malinka tak jak mowi Gosia najlepiej to skontrolować
Justynko tak jak mowia dziewczyny musisz odpoczac -zreszta ja Ci to tłumaczę od kilku dni tez- Zuzia Cie potrzebuje zdrowa -musisz o siebie dbać choc wiem ze nie jest to proste w tej całej sytuacji

justynka zuzia slodziutka:)
a ty sie nie martw i nie mysl o mezy niech sie w nos ugryzie a nie ty go pocieszasz juz dosc cie nameczyl niech spada sama wiesz do kogo... trzymam kciuki ze dasz rade przejsc przez wszystkoz podniesiona glowa bez NIEGO!!

Cześć Dziewczynki

Jestem po weekendzie w Dąbrowie Górniczej. Spotkałam się z moimi wcześniakowymi. Kochane musimy zorganizować nasz Aniolkowy zlot jak najprędzej.

Justynka dobrze, że z nami jesteś. Zuzia jest cudna

Po majówce mialam dzwonić do kamieniarza czy pamięta o płytkach u Kubusia, ale okazalo się że w piątek ułożył. Teraz tylko ławeczkę musimy zakupić

Dla naszych Przedszkolaków [***]

Fasolinki :*******

co do stanu podgoraczkowego to faktycznie to mozliwe ze przez pogode bo tak nagle takie slonce

a my wczoraj grilla robilismy:) troche odpoczelam psychicznie bo bylo juz troche ciezko

Sylwetko fajnie ze juz macie pomniczek:) a my mamy laweczke a teraz bedzie kolej na pomniczek. Stwierdziliśmy ze moze jednak na jesień postawimy zamiast do wiosny czekac
My grilla jutro sobie zrobimy:) za tydzien wracam do pracy i powiem Wam ze po pol roku przerwy mam normalnie cykora:( boje sie strasznie...

reklama
Do góry