reklama
Mnie tez ostatnio codziennie boli glowa
Malinka tak jak mowi Gosia najlepiej to skontrolować
Justynko tak jak mowia dziewczyny musisz odpoczac -zreszta ja Ci to tłumaczę od kilku dni tez- Zuzia Cie potrzebuje zdrowa -musisz o siebie dbać choc wiem ze nie jest to proste w tej całej sytuacji
Malinka tak jak mowi Gosia najlepiej to skontrolować
Justynko tak jak mowia dziewczyny musisz odpoczac -zreszta ja Ci to tłumaczę od kilku dni tez- Zuzia Cie potrzebuje zdrowa -musisz o siebie dbać choc wiem ze nie jest to proste w tej całej sytuacji
gosiulek73
mama K&K&A
śliczną masz córeczkę:-)
justinkowa
Początkująca w BB
Dziękuje. To taka mala ksiezniczka.
Pogrzebalam troszke przy kwiatach w ogrodzie za domem i mam dosc.
agnieszka012389
Fanka BB :)
justynka zuzia slodziutka
a ty sie nie martw i nie mysl o mezy niech sie w nos ugryzie a nie ty go pocieszasz juz dosc cie nameczyl niech spada sama wiesz do kogo... trzymam kciuki ze dasz rade przejsc przez wszystkoz podniesiona glowa bez NIEGO!!
a ty sie nie martw i nie mysl o mezy niech sie w nos ugryzie a nie ty go pocieszasz juz dosc cie nameczyl niech spada sama wiesz do kogo... trzymam kciuki ze dasz rade przejsc przez wszystkoz podniesiona glowa bez NIEGO!!
sylwetka74
Cześć Dziewczynki
Jestem po weekendzie w Dąbrowie Górniczej. Spotkałam się z moimi wcześniakowymi. Kochane musimy zorganizować nasz Aniolkowy zlot jak najprędzej.
Justynka dobrze, że z nami jesteś. Zuzia jest cudna
Po majówce mialam dzwonić do kamieniarza czy pamięta o płytkach u Kubusia, ale okazalo się że w piątek ułożył. Teraz tylko ławeczkę musimy zakupić
Dla naszych Przedszkolaków [***]
Fasolinki :*******
Jestem po weekendzie w Dąbrowie Górniczej. Spotkałam się z moimi wcześniakowymi. Kochane musimy zorganizować nasz Aniolkowy zlot jak najprędzej.
Justynka dobrze, że z nami jesteś. Zuzia jest cudna
Po majówce mialam dzwonić do kamieniarza czy pamięta o płytkach u Kubusia, ale okazalo się że w piątek ułożył. Teraz tylko ławeczkę musimy zakupić
Dla naszych Przedszkolaków [***]
Fasolinki :*******
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
co do stanu podgoraczkowego to faktycznie to mozliwe ze przez pogode bo tak nagle takie slonce
a my wczoraj grilla robilismy
troche odpoczelam psychicznie bo bylo juz troche ciezko
a my wczoraj grilla robilismy
Sylwetko fajnie ze juz macie pomniczek
a my mamy laweczke a teraz bedzie kolej na pomniczek. Stwierdziliśmy ze moze jednak na jesień postawimy zamiast do wiosny czekac
My grilla jutro sobie zrobimy
za tydzien wracam do pracy i powiem Wam ze po pol roku przerwy mam normalnie cykora
boje sie strasznie...
My grilla jutro sobie zrobimy
reklama
sylwetka74
Frogusia pomniczek to już na Wszystkich Świętych mieliśmy, a teraz tylko kostkę kładł. Kochana trzymam kciuki za powrót do pracy
Podziel się: