reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

A no tak:) widzisz jaka ja mam skleroze - i jak tu do pracy wracac - te kciuki beda baaaardzo potrzebne zebym kogos nie zabiła ... Bo jeszcze cos innego na receptach wyczytam i dopiero bedzie ...

Ostatnia edycja:
reklama
witam was dziewczyny w ten słoneczny dzień
Justyna trzymaj się dzielnie,masz śliczną córeczkę, która na pewno chce widzieć uśmiechniętą mamusie.

Juleczko dla Ciebie dziś specjalne światełko mamusia przesyła
[*]. To już 4-miesiące bez Ciebie, tak strasznie za Tobą tęsknie

Hej dziewczyny!

Justynko fajnie że dołączyłaś,kochaną masz córeczkę dla niej warto żyć i warto zadbać o zdrowie.

Jest taki upał niesamowity że siedzę w domku bo słaba jestem,moja córa też bo ona zaś zasmarkana i kaszląca nie było mowy o przedszkolu.
Na 17 mamy do lekarza.
Wczoraj wybraliśmy się do Zoo do Krakowa i nie wiem jak to przetrwałam ale przyjechałam z takim uczuleniem od słońca że mówię Wam.

Światełka dla naszych Aniołków
[*]i dla Julci
[*]

Ostatnia edycja:
Dzisiaj taki upał że aż się z domu wychodzić nie chce a ja jeszcze cała górę prania wyprasowałam - chyba mnie pogięło totalnie ale przynajmniej mam to z głowy

Moolsza pij wapno na to uczulenie a jak to będzie mało proponuje zyrtec lub cos w tym stylu

Kaju specjalne światełko dla Twojej Julci (**) oraz naszych Przedszkolaczków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

kochane,
dawno mnie nie bylo,nie moge sobie poradzic ze strata Amelki,czuje ze jest coraz gorzej,popadam w stany depresyjne,faszeruja mnie lekami,ktore nic nie daja,ale je biore.tak bardzo chcialabym moc choc przez chwile przytulic moja Coreczke...chce mi sie wyc ...pobylam trochce w polsce,myslalam ze jak bede blisko grobu Amelci bedzie mi lzej,ale niestety nie bylo...do tego wszystkiego w Wielki Piatek powiesil sie maz mojej kolezanki,nikt nie wie czemu a tydzien temu zmarla moja tesciowa na raka...ten rok jest dla nas fatalny,nie chce Was zameczac swoimi problemami.
przeczytalam wszystkie posty od mojej ostatniej wizyty i zafasolkowane maja myslec tylko pozytywnie
justynko witaj,coreczke masz przecudna i pamietaj Zuzia potrzebuje radosnej mamy.

(*)(*)(*) dla Aniołkowego przedszkola

(*)(*)(*) dla Ciebie Amelko.

Mamo Amelki wiem ze Ci ciezko - przeżywam to samo co Ty - są dni ze jest na prawde zle - tak bardzo tesknie za Kubusiem- moim malutkim synkiem:((( ale musimy byc silne,musimy dac naszym Aniolkom rodzeństwo zeby miały sie kim opiekować i z kim bawić gdy my nie bedziemy patrzec... Bądź tu z nami jak najczęściej prosze - nie jestes sama.zadne leki nie dadza tego co zrozumienie wsród tych ktore przeżyły i czuja to samo .
Nigdy nie mów ze nie chcesz nas męczyć swoimi problemami po to tu razem wszystkie jestesmy -zeby sie wspierać,wysłuchać,pomoc
Przykro mi ze tyle nieszczęść Was spotyka po kolei-dla nas to takze nieszczęśliwy rok niestety - niech sie juz skończy :(

Światełko dla Twojej Amelki (*) i mojego Kubulka (*) oraz calego przedszkola

Frogusia a w ciąży chyba tego zyrtexu nie można?

Aniołkowa Mama Amelki trzymaj się kochana z czasem będzie lepiej- zobaczysz i ból jest mniejszy a żal będzie towarzyszył zawsze

Nie śpię bo moje dziecie dostało gorączki a jak się okazało nasz jedyny syropek jest przeterminowany...mam nadzieje że jutro będzie miała apteka dyżur
Nie będę się żalić ale coś osattnio bardzo mój m. mnie zawodzi albo ja się stałam za bardzo wymagająca albo on się zmienił na gorsze...

Bez względu na wszystko i tak życzę Wam dziewczyny udanego majowego weekendu

Dobranoc

Witajcie dziewczynki
Moolsza z moim mężem niestety jest podobna sytuacja:-(
Kochane pisała do mnie Malinka że jest w szpitalu.Zostawili ją na obserwację w związku z tym stanem podgorączkowym.Pobrali jej posiew ale na wyniki się czeka kilka dni więc przez ten czas będzie w szpitalu.
Kazała nam korzystać ze słońca:-)

(*)

reklama
Moolsza tak w ciazy nie wolno zyrtecu-mowilam ze mam skleroze- zapomniałam ze Ty w ciazy jestes ale wapno Ci wolno spokojnie

A co Wy tak na tych swoich narzekacie dziewczynki? Co sie dzieje?:(

Mam nadzieje ze u Malinki wszystko bedzie ok,ze to nic poważnego

Ja Wam rowniez zycze udanego weekendu majowego ale z tym słońcem to uwazajcie ...

Światełka dla naszych Maluszkow (*) (*) (*) (*) (*)
I buziaki dla zafasolkowanych :*:* dbać mi tam o siebie i nie przesadzać ze słoneczkiem...

Do góry