reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosiulek w szpitalu leżałam w Zielonej Górze. Różne opinie słyszałam na temat tego szpitala jeszcze jak byłam w ciązy... ale naprawde mogę polecić wszystkim dziewczyna w okolicy. Gdyby nie jedna wredna położna to do niczego bym sie nie mogła przyczepić.

witaj Tekla, pamietaj kochana ze jestesmy z Toba , bardzo mi przykro z powodu twoich kruszynek(*)(*)(*) jezeli tylko masz ochote zagladaj do nas:* choc tyle kochana ze nie masz dodatkowych zlych wspomnien ze szpitalem tak jak ja .. tule mocno , duzo sil dla Ciebie:*

Witam was kochane

ostatnio ciezkie dni u mnie :-(... wiec mało tez bede pisac ...:-(

Tekla przykro mi ze dołaczyłas do grona Aniołkowych mamus ... swiatełka dla twoich aniołeczkow (*)(*)

Malinka przytulam cie i buziaczek dla małej ....

Karolku syneczku moj najukochanszy (*)(*)
Aniołkowe przedszkolaczki(*)(*)

Izus fajnie ze zajrzalas do nas, nic sie nie boj, Lence nic sie nie stanie...Buziaczek dla Niej ;*

Ja zamowie w kwiaciarni choineczke dla Amelki i kolezanka ja zaniesie,kolega bedzie jechal do PL wiec kupie znicz i wloze do srodka kawalek oplatka.niestety nie mozemy pojechac na swieta i juz wiem ze bedzie mi ciezko...choinki nie bedzie bedzie tylko stroik i bombka na stojaku z imieniem Amelki....

fajny pomysl Aniolkowa, wiesz ja najchetniej bym zaszyla sie w domu z moim M. i poszla po wigili do Michalka ale nie bedzie to mozliwe takze w moim przypadku:( , ja nadal pustke mam taka w glowie co do stoika ze , szok no i oczywiscie niewiem czy za bardzo poszaleje bo kiedys pisalam na g z czym mam problem...

ja w tamtym roku zaniosłam Karolkowi sliczna sztuczna choineczke ustrojona ... ale ona cały czas sie przewracała na boki jak wiatr wiał...i w tym roku postanowiłam ze kupimy mu tez taka wieksza choineczke ale w doniczce ustroimy ja i zaniesiemy , przynajmniej nie bedzie sie wywalac ... a poznije wezniemy ja do domu i tesciu posadzi ja an działce i tak co roku bedziemy robic :-) ja mam to szczescie ze moge do Karolka isc w kazdej chwili bo mam go tylko 5 minut na nogach od domu :-) w tamtym roku szlismy do niego przed wieczerza wigilijna , ( wczesniej wzielismy mały opłatek i kazdy z nas odłamał troszeczke , zawinełan w sreberko to co pozostało i zanieslismy Karolkowi , moja babcia zawsze tak robiła chodzac w wigilje na grob swoich rodzicow ) i w tym roku tez tak pojdziemy i tez podzielimy sie z nim opłatkiem ...

ehhh to beda juz nasze drugie swieta bez naszego syenczka :-(

zmykam spac dobranoc :*

Karolku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Do góry