reklama
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Cześć kobietki
Już do Was zaglądam z herbatką i śniadankiem :-)
Jeśli chodzi o pomniczek mojej córci to gdy zmarło moje malenstwo dopiero po dwóch miesiącach poszliśmy zamawiać wszystko w zakładzie kamieniarskim.To był bardzo cięzki wybór,a przez ten czas moja niunia miała stary pomniczek bo jest pochowana ze swoją ciocią która zyła 4 miesiące,to córcia babci mojego męża.W październiku zaczęli wszystko robić i w tej chcwili ma taki domeczek moja córcia.
A jeśli chodzi o szpital to idę w poniedziałek na badania i decyduję się na niego,nie mam żadnych badań a tam zrobia wszystko szczegółowo i mam nadzięję że nie zrobią nam żadnej krzywdy.
Aniołeczki kochane nasze
[*]
Córciu kochana
[*]
Już do Was zaglądam z herbatką i śniadankiem :-)
Jeśli chodzi o pomniczek mojej córci to gdy zmarło moje malenstwo dopiero po dwóch miesiącach poszliśmy zamawiać wszystko w zakładzie kamieniarskim.To był bardzo cięzki wybór,a przez ten czas moja niunia miała stary pomniczek bo jest pochowana ze swoją ciocią która zyła 4 miesiące,to córcia babci mojego męża.W październiku zaczęli wszystko robić i w tej chcwili ma taki domeczek moja córcia.
A jeśli chodzi o szpital to idę w poniedziałek na badania i decyduję się na niego,nie mam żadnych badań a tam zrobia wszystko szczegółowo i mam nadzięję że nie zrobią nam żadnej krzywdy.
Aniołeczki kochane nasze
[*]
Córciu kochana
[*]
Załączniki
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Karolek zmarł 6lipca a pod koniec września mieliśmy pomniczek.Tyle czasu trzeba było odczekać.
Dziewczyny może napiszecie coś więcej o sobie o dzieciach?
Karolek zmarł 6lipca a pod koniec września mieliśmy pomniczek.Tyle czasu trzeba było odczekać.
Dziewczyny może napiszecie coś więcej o sobie o dzieciach?
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Ja mam na imię Sylwia,mam skończone 28 lat,z Krzysztofem jesteśmy małżeństwem prawie 3 lata.Pochodzę z Ostrowca Św.Mamy najwspanialszego aniołeczka naszą ukochaną Nataleczkę.Obecnie nie pracuje,byłam na zasilku ale się mi już skończył.O więcej pytajcie jeśli chcecie...
Witam się z kawką. Mieszkanie posprzatane, łącznie z przebraniem pościeli
chyba mi się włącza syndrom wicia gniazda:-)
Co do pomniczka, to nam kamieniarz mówił, że można od razu stawiać taki malutki. Jednak jak się okazało, że obok kilka malutkich się zapadło, to postanowiliśmy poczekać do wiosny i teraz na wiosnę będziemy stawiać - mam nadzieję, że zdążę wybrać do porodu. W sumie, to do tej pory mieliśmy tam skrzyneczkę i już kilka razy mąż dosypywał ziemi, bo tak się zapada, więc dobrze,iż poczekaliśmy.To będzie taki prezent dla Szymonka w podziękowaniu za opiekę nad nami.
chyba mi się włącza syndrom wicia gniazda:-)Co do pomniczka, to nam kamieniarz mówił, że można od razu stawiać taki malutki. Jednak jak się okazało, że obok kilka malutkich się zapadło, to postanowiliśmy poczekać do wiosny i teraz na wiosnę będziemy stawiać - mam nadzieję, że zdążę wybrać do porodu. W sumie, to do tej pory mieliśmy tam skrzyneczkę i już kilka razy mąż dosypywał ziemi, bo tak się zapada, więc dobrze,iż poczekaliśmy.To będzie taki prezent dla Szymonka w podziękowaniu za opiekę nad nami.
pola.
Fanka BB :)
My tez będziemy na wiosnę stawiać pomniczek. Chce zeby koniecznie byl jasny. Znalazłam piękny w internecie, ale firma która go wykonuje używa głownie piaskowca, a jego sie boje.
Sylwetko, piszesz ze masz z bezowego kamienia. Napisz proszę co to za kamień bo ja nigdzie takiego nie mogę znaleźć, a kamieniarze mówią ze takich nie ma!
Sylwetko, piszesz ze masz z bezowego kamienia. Napisz proszę co to za kamień bo ja nigdzie takiego nie mogę znaleźć, a kamieniarze mówią ze takich nie ma!
gosiulek73
mama K&K&A
My mamy z brązowego.Niby jakiś brazylijski.
Smerfetka*
Ja teraz bede chciala zmienic pomniczek Amelce ale moj m nie bardzo wiec nie wiem co z tego wyjdzie...od poczatku chcialam bialy ale wszyscy kamieniarze mowili mi ze nie ma bialego kamienia a ze ja nie chcialam czekac z pomnikiem dlugo wiec wybralam najjasniejszy jaki byl a teraz dowiedzialam sie od jednego kamieniarza ze jest bialy marmur sliczny bo pokazywal mi probke wiec chcialabym zmienic pomniczek, musze tylko przekonac meza...
Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko, kocham i tęsknię (*)(*)(*)
Fasolki ***
MILEGO DNIA KOBIETKI
Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko, kocham i tęsknię (*)(*)(*)
Fasolki ***
MILEGO DNIA KOBIETKI
reklama
Bibiana
Pomniki - Nagrobki, kamieniarstwo, pomniki - Szczotok ja będę u tego faceta robiła pomniczek, widziałam je na żywo i są naprawdę piękne....wiem dziwnie brzmi, że pomniczek jest piekny....ale same zobaczcie....
Podziel się: