reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
to ja jestem załamana... z opowieści moich rodziców wiem, że już poziom nauczania mojego pokolenia był niższy, w sensie bardziej ubogi, ale oglądając to czuję się superinteligentna i mądra! Słuchajcie to jest normalna katastrofa... grozi nam zalanie falą głupoty, debilizmu wręcz... albo już nas zalało.... a mnie krew zalewa jak takie coś widzę...

nie mogę posłuchać, bo w pracy mój komp glosu nie wydaje :-(

myślałam o busie, bo przez caą drogę można sie nagadać i zawsze jest wesoło, ale jak chcecie przerobić mnie na pilota to bardzo proszę
w majówkę będę z maszynką wokół psa latać, to nabiorę wprawy :-)

reklama
Wiola to trochę busem a trochę dżambodżetem :D niech będzie jakaś rozrywka :) wyobraź sobie nas w podróży i niech Ci doły przechodzą :)

Mamo Natalki pisz jak tam po wizycie.

A gdzie podziewa się pracująca Sylwetka​??

Ja miałam taki zapierdziel w pracy, że normalnie doopy nie czuję... nie mam siły na ćwiczenia ;)

Do góry