reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam

wcyoraj miaam prenatalne i wsyztko jest w jak najlepsyzm porzadku , maluszek zdrowy , slicznie rosnie ma juz 6,35 cm :-) ładnie machał łapka ;-) i wogole taki ruchliwy;-)

wczoraj od ponad miesiaca mogłam wreszcie pojechac do moejgo syneczka na grobek ahh jak sie ucieszyłam , jakbyscie mnie widziały jak byłam szczesliwa tak bardzo brakowało mi tego ....

sorki ze tylko osobie ale wiecej napisze jak was poczytam dokładniej ;-)

Syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Monila- jak masz tak pisać, to jak dla mnie zawsze mozesz tylko o sobie!!! Strasznie sie cieszę!!! Karolek pilnuje rodzeństwa!!!

Pietrucha- dzielna byaś bardzo, wiem ile Cie to kosztowało, ale ważne, ze sie przełamałaś. To są trudne momenty, ale później pomimo smutku człowiek jakoś sie lepiej czuje. Ja na razie mam za sobą etap kobiet w ciaży, przede mna trudniejszy, ale wierzę, ze Wojtuś mi pomoże. Liczę tylko na to, że rodzice maluszka zrozumieją mnie, bo też pewnie będę ryczeć, nawet jak to piszę, to łzy lecą. Ale szczerze, to chyba chciałabym juz móc przytulić malucha do siebie...

Moolsza- osoby starsze czasem tak mają, wolniej ukladają fakty... Mam nadzieje, ze z córcią wszystko sie wyjaśni. Rzeczywiscie dziwne, ze śkedziona powiększona, a crp w normie. Może to reakcja na jakis lek lub coś innego?

(*) Andrzejku
(*) Wojtusiu
(*) Aniołkowa Bando

Dziewczyny, ja dzisiaj na krótko, bo mam chwilę, aby sie spakować, ogarnać dom, psa i o 4 rano wyjazd. Ach ten mój maż :-) Ale zapowiada sie ciekawie. Opowiem po powrocie.
Jedyny minus, przepada mi poniedziałkowa wizyta u dentysty i wyrwanie 8, ale przelozylam na 12 wrzesnia...
postaram sie zagladać z tel. o ile sie da.
(*) Aniołki
(*) Wojtusiu

My jestesmy za Swiebodzinem, a jedziemy na samo poludnie. Cel na dzisiaj Krakow. Wyjazd totalny spontan, dolaczylismy sie do znajomych, wiec jedziemy w 4 auta. Spalam 2 h, ale mam nadzieje, ze wszystko ogarnelam. :-)
Mamo Natalki zycie uczy nas cierpliwosci. Nie chca Ci usunac tej 8?

Hej

Mamo Natalki czy to jest dobry lekarz? Ja tez tak miałam.Niestety i tak kanałówka mnie nie ominie bo mnie boli .A miałąm go zrobionego we wrześniu.Lekarz do którego teraz chodzę dodam ze wiedzę ma ogromną,leczy pod mikroskopem itd. Mówi że absolutnie nie można tyle trzymać opatrunku w zębie.Miałam tak.Opatrunek jest na krótko.

(*)

U nas wiekszosc dentystow uznala, ze skoro 8 jest poza lukiem i nie uczestniczy w gryzueniu trzeba ja usunac.

Tekla...fakt blisko. Teraz w Walbrzychu. Spimy. A jutro dalej. Zmeczona i szczesliwa.

reklama
Mika spokojnie.Jeszcze jest wcześnie... jeśli do miesiąca nie dostaniesz to wtedy idz do gina.Od śluzu który miałaś dolicz sobie 2 tyg.Wtedy powinnaś dostać;-)

Do góry