reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Cześć dziewczyny

U nas niemiłosierny upał,mieliśmy jechać do Polańczyka w Bieszczady ale nigdzie nie ma miejsc - tak odsapnąć na cztery dni...przyda nam się taka separacja krótka od domu-dłużej nie możemy pozwolić sobie bo te nasze kochane finanse kuleją strasznie.
Mika tez pomodlę się w intecji Zbyszka trzymam kciuki za niegpo wiem co to choroba bliska osoba umarła na nią...

Dziewczyny przytulam Was aby doły i chandry omijały dużym łukiem

Monila nawet nie wiesz jak się cieszę razem z Tobą będzie dobrze-musi

Syneczku(*) ty wiesz...
Aniołeczki(*)(*)(*)

Cześć dziewczyny!
Czytam codziennie co u Was..widze,ze dolki lapiecie jak i ja...
Aniolki na nas patrza,wiec musimy byc dzielne:*

Mika- pomodle sie za zdrowko dla Zbyszka..zycze Wam rowniez duzo sil!

Widzialam,ze bylo o okresie..wczoraj dostalam pierwszy okres po porodzie..dzis boli brzuch jak cholera,a serce peka...niech to...

Kwiatki pewnie i u Was na cmentarzu padaja z ciepla..u Stasia woda sie az zagotowala...ale przynajmniej wiemy,ze jest LATO!
Duzo usmiechu Wam zycze:*

Światełka dla Was Aniołeczki [*]
Światełka dla Ciebie Stasieńku [*] [*] [*]

kurcze chyba wczoraj był jakiś zły dzień ja też ryczałam..........

dziś rano teścior na minusie także niestety nic z tego w tym miesiącu:( a jedyna uwaga taka, że chyba nadaję się na leczenie psychiatryczne z tymi wszelkimi objawami i urojeniami

Ostatnia edycja:
Kindzi- niestety,czasami brakuje sił -ale trzeba ich szukac,dac rade!
Mika- jest taka sama@... Nie ma zadnych skrzepow albo innych,pierwszy dzien to taki sluz z krwia,a dzis..zalewa mnie... Pewnie niebawem i TY dostaniesz:*
Eska-oby dzisiejszy dzien byl juz dla Nas lepszy!

Buziaki dziewczynki:*

Cześć dziewczyny

Ja mam dwoje cudownych,kochanych dzieci a reszta ciągle do bani, w domu nie mam czasem zycia przez moja mamę daje tak popalić nam a przez to moje relacje z moim m. są różne. Marzy mi się aby zamieszkać sama z moim mężem i z dziecmi i mam nadzieje że wtedy będę zyła pełną parą bo teraz mi się po prostu nie chce,bo tyle przykrych rzeczy usłyszałam od mamy że nawet niektóre w głowie mi się nie mieszczą

Dziewczyny prawdopodobnie jutro wyjedziemy wiec odezwę się na drugi tydzień.

Zyczę poprawy humorków oby u nas w końcu zagościł prawdziwy uśmiech !!!

Pozdrawiam Was mocno i tulę zafasalkowanym dużo spokoju i buziaczki dla dzieciaczków.

Aniołeczki(*)

mi też wszystkie kwiaty uschły niestety.....tak aniołki wczoraj dawały czadu i to chyba ostro.......
Mika dzięki za kciuki ale to na pewno nie to,chyba,że aniołki sobie znowu żartują ze mnie ostro :)
Ale upał masakra

reklama
Do góry