Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam ale wcześniej lekarz sam mi przepisał żeby po pozytywnym teście brać. Z tym że u mnie były wskazania.Jej pozytywny test 4 dni przed @ . Czy można na wszelki wypadek brać luteinę ? Bo akurat mam w domu czy bez lekarza lepiej nie ? Braliście na własna rękę ?
Skontaktuj się z lekarzem, luteina niby nie zaszkodzi ,ale jak nie ma potrzeby to po co braćJej pozytywny test 4 dni przed @ . Czy można na wszelki wypadek brać luteinę ? Bo akurat mam w domu czy bez lekarza lepiej nie ? Braliście na własna rękę ?
Właśnie ja 4 msc miałam przed miesiączka plamienia ale zmieniam lekarza wiec nie będę się kontaktować z była lekarkaSkontaktuj się z lekarzem, luteina niby nie zaszkodzi ,ale jak nie ma potrzeby to po co brać
Mi lekarz zlecił zaraz jak będzie test pozytywny, 2x luteina lub 1 x duphaston. To było ze wzg na poronienie wcześniejsze . Ciąża donoszona do terminuJej pozytywny test 4 dni przed @ . Czy można na wszelki wypadek brać luteinę ? Bo akurat mam w domu czy bez lekarza lepiej nie ? Braliście na własna rękę ?