• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

vanilijko to cudowne wieści!! :tak: mamy naszego pierwszego lutowego forumowego Szkrabika :-D
zbieraj siły i dochodź szybciutko do siebie i wracajcie do domku!! :-)

kciuki za dzisiejsze wizyty!! :tak: oby same dobre wiadomości się posypały po wizytach :-D

reklama
Jak milo pospac do 9, zjesc spokojnie sniadanko czytajac takie super wiesci. Gratulacje Vani!! Tak, teraz jeszcze ten nieszcuesny gin o 11 (mam nadzieje, ze ostatni raz ide do niego, nie podoba mi sie)

Vanilijka gratulacje :-) i super że masz pokarm więc teraz nic tylko się cycusiowac i do domku!

Wątek z lista rozpakowanych to dobry pomysł :-) Coś na wzór jak Zor zrobiła na początku. Przynajmniej będzie łatwo znaleźć bo nie wszystkie jesteśmy na zamkniętym :-)

Madzia ją dzisiaj ktg tylko ale pierwsze więc w końcu poslucham tej mojej kruszynki:-) Kciuki za wizyty u ginow &&&

Vani gratuluję i zdrówka dla Was :-)

U nas powoli się rusza, rozwarcie na opuszek palca szyjka miękka i skrócona, lekarka uważa ciążę za donoszoną i mówi że nie wstrzymać skurczy, ruszać się i korzystać z pomocy męża ;-) mały waży 3400g i gdybym mogła przespać chociaż jedną noc i nie ciągłe skurcze przepowiadające to byłoby super ;-)

a ja sie martwię o jutro :( z planowymi cesarkami w tym szpitalu jest tak, że odbywają się jeśli są miejsca na porodówce, także trzymajcie kciuki by jutro ciężarne z Trójmiasta nie zaczęły masowo rodzić :D

Made, a planują godzinę na Twoje cc?
Bo ja już dzisiaj trzymam kciuki, żeby te inne trójmiastowe nad ranem Ci się nie zjechały na porodówkę ;-)

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

reklama
Made spokijnie. Wydaje mi sie ze ciebie.spokojnie wezma na cc.
Ja to juz 2 noc nie spalam. Z jedenj strony chcialabym miec juz Michasia przy sobie i go tulic a z drugiej cudownie jest czuc go w brzuchu jak sie wierci.

A mozna jakos zapisac sie do forum zamknietego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry