reklama

Lutowa mama u lekarza

Lilijanna, a miałaś mdłości, wymiotowałaś? Podobno ciążą pozamaciczna ma inne objawy.

Ja miałam 2 ciąże pozamaciczne i to nie prawda że ma ona inne objawy niż prawidłowa ciąża, powiem jeszcze tyle że pierwsza skończyła się pęknięciem jajowodu i wstrząsem dlatego ze gin za długo zwlekał z usg od tamtej pory wiem jak wazne jest wczesne usg. Lilijanna jak będziesz miała pytania pisz na priv. Trzymam kciuki za ciebie.

reklama
witam sie :)

lilianka chcialas Cie uspokoic troszke i napisac jak to bylo u mnie rok temu :) zrobilas rest pozytywny drugi ppzytywny poszla do lekarza zbadaj zrobil usg dostalam plamienia rozowego a ze mialam nadrzerke to powiedzial ze zachaczyl i dlatego tak no ale byl pecherzyk wiec git za dwa tyg prosze przyjsc na kolejne i beta dodam ze byla w 7tyg czytalam wiele na temat kiedy serduszko itp no ale zrobilam bete pozwolily mi tylko spisac ile tam wyszlo i koniec poszlam na usg (9tydz) a lekarz na to no jest ciaza jest pecherzyk ja na to ale jak to ? 2tyg temu tez byl no to szukal szukal i nic wypisze Pani skierowanie na zabieg usuniecia ciazy nic wtedy dla mnie nie ostnialo mialam nawet glupie mysli i nawet teraz sciska mnie w zoladku zadzwonilam do mamt z placzem nie moglam nic powiedziec ale wkoncu wydusilam kazala isc do innego lekarza umowilam sie ale bylam pewna ze to samo mi powie ... poszlam lekarz zrobil wywiad i nie mowilam.mu ze bylam gdzie indziej no to fotelik ja glowa w druga strone i nawet nie chcialam go sluchac az dociera do mnie co mowi ' jest ciaza jest dziecko i pieknie bijace serduszko' ze co ? i popatrzylam poryczalam die jak bobor pozniej mialam plamienia itp ale tego juz nie bede opowiadac i wiesz co ten skarb lezy kolo mnie i spi :) z calego serca Ci tego zycze i nie zamartwiaj sie wiem trudno mowic gorzej zrobic ale badz dobrej mysli ! trzymam kciuki za Was !

przepraszam za bledy ale z tel pisze mam nadzieje ze rozszyfrujesz to glowka do gory ! :)

Na USG patrzyła czy zarodek jest poza macicą, sprawdziła, ale nic nie dopatrzyła się.

Olciaaa - oby i mnie spotkało podobne rozwiązania, póki co czekam cierpliwie do poniedziałku, wtedy będzie wszystko jasne.

Witajcie:) Od mojej pierwszej wizyty minął zaledwie tydzień i parę dni, a ja czuję jakby to było wieki temu i nie mogę się już doczekać kolejnej wizyty która będzie dopiero 24.07. :) Wtedy ma zostać założona karta ciąży i mam dostać skierowanie na badania. W 6tyg mój bobas miał zaledwie 4mm :) jestem bardzo ciekawa ile urośnie do czasu kolejnej wizyty :-)

Życzę wszystkim przyszłym mamom powodzenia i samych pozytywnych wyników! ;-);-)

U nas wszystko dobrze, serduszko bije dzidzia ma 1,74cm :) i od ostatniej wizyty 2 tyg temu kiedy było jeszcze kropeczką widać ogromną różnice na USG :) wyników badań jeszcze nie znam dopiero 21.07 przy następnej wizycie wszystkiego się dowiem. Teraz próbuję zarejestrować się na badania prenatalne ale jak to w szpitalach bywa dodzwonić się to cud :/
Dziewczyny, napiszcie jeszcze na jakie badania warto wybrać się prywatnie? na pewno na USG 3D się wybiorę ale to jeszcze czas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry