reklama

Lutowe 2020

Ja mam na szczęście wszystkie te badania na miejscu robione, bo gin ma swoje laboratorium, także oni sami wiedzą kiedy. Na kartce mam napisanę 33-37 tyd. Dopiero teraz sprawdzając skapłam się, że będę miała te badania robionę, posiew GBS też😭😁No to trzeba się dobrze wyszorować na następną wizytę😜 Byłam na tej szkole rodzenia. Fajna sprawa, próbki dali a i pani położna fajna i konkretna. Na następnych zajęciach ćwiczenia oddychania itp. Podobno i tak się wszystko zapomina😉😉🤪

reklama
Ja mam na szczęście wszystkie te badania na miejscu robione, bo gin ma swoje laboratorium, także oni sami wiedzą kiedy. Na kartce mam napisanę 33-37 tyd. Dopiero teraz sprawdzając skapłam się, że będę miała te badania robionę, posiew GBS też😭😁No to trzeba się dobrze wyszorować na następną wizytę😜 Byłam na tej szkole rodzenia. Fajna sprawa, próbki dali a i pani położna fajna i konkretna. Na następnych zajęciach ćwiczenia oddychania itp. Podobno i tak się wszystko zapomina😉😉🤪
Ja chodzilam na szkole w 7 miesiacu, fajnie bylo. Dodalo mi to pewnosci :)

Hej, I jak tam po badaniach? Kiedy masz teraz wizytę?
Heja! Ostatecznie jeszcze sie wstrzymalam z badaniami hiv, kila, etc ale zrobilam dzisiaj mocz, morfologie i crp i wszystko ladnie :D leukocyty spadły z 13 na 11 a crp z 7 na 4 wiec jestem zadowolona bo balam sie ze beda tylko leciec w gore. Jutro rano mam wizyte i pewnie babka zleci reszte badań i gbsy. A u Ciebie ok?

Darapuszkin crp masz powyżej 0, po infekcji czy cały czas tak masz bo taka Twoja uroda? Daj znać po wizycie 😊

Natusia co do magnezu to mój lekarz polecił Magne B6 producent Sanofi (to lek otc a nie suplement diety jak wiele na rynku) Biorę mało 1x1, ale nie łapią mnie już skurcze.

U mnie mała po ostatnich akrobacja h spokojniejsza, może się odwracała 🤔🤷‍♀️

reklama
Dziękuję ,spróbuje może coś pomoże. Mój mały szkrab też od wczoraj, jakiś taki spokojny. Właśnie leżę i liczę ruchy. Mam nadzieję, że to pogoda ma na niego taki wpływ, bo ja też ogólnie czuję się klapnięta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry