@alible na dniach ruszysz pewnie
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.
To był pierwszy poród taki szybki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@alible na dniach ruszysz pewnie
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.
PierwszyTo był pierwszy poród taki szybki?![]()
Na siemiradzkiego. A Ty?@Darapuszkin w którym szpitalu będziesz rodzić? Ja jestem z okolic Krakowa![]()
Ja na KopernikaNa siemiradzkiego. A Ty?![]()
Trzymam kciuki za szybkie, lekkie i krotkie rozwiazanie ☺Takiego porodu bym sobie życzyła właśniewg tego lekarza z izby przyjęć to może się zacząć za 3h a nawet za kilka dni. Mam cierpliwie czekać na PRAWDZIWE skurcze
![]()
@Cookie_ łącze się z Tobą w bólu, usunęłam ok.3. Męczył mnie ból głowy. Walczyłam z nim wczoraj cały dzień. Myślałam, że po nocy przejdzie a tu od rana to samoZa mną masakryczna noc. Zasnęłam po 2 z powodu zgagi i obudziłam się ok 6 z tego samego powodu. Do tego mała wierciła się okropnie.