Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eh jestesmy w tym razem. Zamiec sniezna dziala tylko 40 min. Teraz wiszenie na cycku. Masakra... chyba sie rozwiedziemy z mezem ze zmeczenia i niewyspania nie jestesmy dla siebie najmilsi. Czuje sie jak bar mleczny bo cycki to jedyny uspokajacz. Jeszcze corka jak sie denerwuje to charczy i nie wiem czy to chrypa albo katar czy tak ma poprostuDzięki dziewczynyNela to nasze zdrobnienie do Kornelia
U nas marudzenia ciąg dalszy, boje się pomyśleć jaka będzie noc![]()
Natusia, a moze sprobujcie probiotyk? My stosujemy biogaia od 3 tygodni i nie ma problemow z brzuszkiem.@Darapuszkin U nas też czeste kłótnie, myślę, że tak wpływa na nas bezradność i niewiedza. Wszystko jest nowe a i każde dziecko jest inne.Do tego brak snuAle myślę, że z czasem to się unormuję.
Dzisiejszej nocy my walczyliśmy z bolącym brzuszkiem. Mały nie może zrobić kupki, pręży się, prostuję nóżki i płaczę. Pół nocy spał na moim brzuchu. Przy okazji i ja się troszku przespałam. Właśnie go
karmię i ku mojej ucieszę słyszę, że jelitka ruszyłyZauważyłam, że jak pochwalę synka, że ładnie je i śpi to następuje zmiana na gorszę
![]()