Alible i jak mała? Doszła już do siebie? U nas po 2 dniach było już okMy jesteśmy po zabiegu podcięcia wędzidełka i jest strasznie. Mała średnio chce jeść i cały czas płacze. Przeraża mnie ta noc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alible i jak mała? Doszła już do siebie? U nas po 2 dniach było już okMy jesteśmy po zabiegu podcięcia wędzidełka i jest strasznie. Mała średnio chce jeść i cały czas płacze. Przeraża mnie ta noc.
Mamy podobnie z główką już od jakiegoś czasu. Jeśli chodzi o bioderka to niby zalecenie jest zrobić to do 6 tygodnia. My też już jesteśmy po, ale podobno teraz jest też zalecenie, że pomimo tego że wszystko jest ok to USG powtarza się za kolejne 6 tygodni.@Cookie_ co do glowki to tak samo jestem zaskoczona ze juz ladnie dzwiga i na dlugo ale nie przepada za lezeniem na brzuszku
Tak, właśnie teraz mamy druga wizytę w odstępie właśnie 6 tyg od poprzedniej.Mamy podobnie z główką już od jakiegoś czasu. Jeśli chodzi o bioderka to niby zalecenie jest zrobić to do 6 tygodnia. My też już jesteśmy po, ale podobno teraz jest też zalecenie, że pomimo tego że wszystko jest ok to USG powtarza się za kolejne 6 tygodni.
Też tak macie?