reklama

Lutowe 2020

My kapiemy co drugi dzien. Ale kupska zmywamy pod biezaca woda wiec pupsko ma codziennie myte
Ale kąpiele uwielbia. Od urodzenia. Zachowuje sie jak w SPA. Ja go przykrywam pieluszką na brzuszek i polewam ciepla woda zeby nie marzl. Ma odlot chlopak
Oooo moze sprobuje patentu z pieluszka bo wlasnie brzuch wypycha na powierzchnie w wannie! Moja mala kupe ma co 4 dni wiec to akurat przemawia za rzadszym kapaniem :D

reklama
My kapiemy co drugi dzien. Ale kupska zmywamy pod biezaca woda wiec pupsko ma codziennie myte
Ale kąpiele uwielbia. Od urodzenia. Zachowuje sie jak w SPA. Ja go przykrywam pieluszką na brzuszek i polewam ciepla woda zeby nie marzl. Ma odlot chlopak
U nas tez kilka kupek dziennie wiec kąpiemy co wieczór 😉 mój też bardzo lubi kąpiele, zawsze jest takie westchnienie achhh jak ho wkladamy do wanny :)
A jeszcze wtacajac do ciemieniuchy to mi lekarka powiedziala zeby sprobowac platkami owsianymi peeling. Jutro sprobuje i dam znać

Do tematu ciemieniuchy, u nas pianka Mustela pomogła ale zawsze po myciu jeszcze ręcznikiem pocieralam i czesalam włoski z 2 minuty. Teraz już ciemieniuchy na główce nie ma, ale w brwiach co trochę muszę powtórzyć kurację z olejkiem 😡
Mustele używam gdzieś od dwóch tygodni i codziennie myjemy główkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry