reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe 2020

My kapiemy co drugi dzien. Ale kupska zmywamy pod biezaca woda wiec pupsko ma codziennie myte
Ale kąpiele uwielbia. Od urodzenia. Zachowuje sie jak w SPA. Ja go przykrywam pieluszką na brzuszek i polewam ciepla woda zeby nie marzl. Ma odlot chlopak
Oooo moze sprobuje patentu z pieluszka bo wlasnie brzuch wypycha na powierzchnie w wannie! Moja mala kupe ma co 4 dni wiec to akurat przemawia za rzadszym kapaniem :D

reklama
My kapiemy co drugi dzien. Ale kupska zmywamy pod biezaca woda wiec pupsko ma codziennie myte
Ale kąpiele uwielbia. Od urodzenia. Zachowuje sie jak w SPA. Ja go przykrywam pieluszką na brzuszek i polewam ciepla woda zeby nie marzl. Ma odlot chlopak
U nas tez kilka kupek dziennie wiec kąpiemy co wieczór 😉 mój też bardzo lubi kąpiele, zawsze jest takie westchnienie achhh jak ho wkladamy do wanny :)
A jeszcze wtacajac do ciemieniuchy to mi lekarka powiedziala zeby sprobowac platkami owsianymi peeling. Jutro sprobuje i dam znać

Wow! Motywu z platkami tez nie slyszalam :D jutro mamy minisprawdzian wakacji z dzieckiem. Wynajelismy domek w gorach na 3 noce, ciekawe czy Malej sie to spodoba... czuje ze mojej glowie to dobrze zrobi po 3 miesiacach siedzenia w chalupie

Ok, dzię
Wow! Motywu z platkami tez nie slyszalam :D jutro mamy minisprawdzian wakacji z dzieckiem. Wynajelismy domek w gorach na 3 noce, ciekawe czy Malej sie to spodoba... czuje ze mojej glowie to dobrze zrobi po 3 miesiacach siedzenia w chalupie
Koniecznie daj znać jak było! Czy da się to przetrwać bez uszczerbku ;)

U nas tez kilka kupek dziennie wiec kąpiemy co wieczór [emoji6] mój też bardzo lubi kąpiele, zawsze jest takie westchnienie achhh jak ho wkladamy do wanny :)
A jeszcze wtacajac do ciemieniuchy to mi lekarka powiedziala zeby sprobowac platkami owsianymi peeling. Jutro sprobuje i dam znać
Mój ostatnio jak w zegarku. Godz. 10-11 kupa. [emoji23]

Do tematu ciemieniuchy, u nas pianka Mustela pomogła ale zawsze po myciu jeszcze ręcznikiem pocieralam i czesalam włoski z 2 minuty. Teraz już ciemieniuchy na główce nie ma, ale w brwiach co trochę muszę powtórzyć kurację z olejkiem 😡
Mustele używam gdzieś od dwóch tygodni i codziennie myjemy główkę.

reklama
Hej Dziewuszki a Wasze Maluszki to też takie śliniuszki? U nas też ciemieniiszka maleńka. Kąpię codziennie. Oliwka na noc na głowie pomaga.

Do góry