Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja 21tyg. Jeśli dobrze policzyłam![]()
No to dziewczyny razem świętują 5 miesMoja dzisiaj konczy 5 mcy, juz nie licze tygodniAle pomocyyyy - budzila sie dzisiaj w nocy co godzine z placzem, lapala piers i zasypiala i tak w kolko. Dopiero o 6 zasnela i pospala tak do 8:40 ciagiem. Co to moze byc? Regres? Zęby? ;( w dzien jest ok ale ostatnio w nocy molestuje mi cycki strasznie. Aha no i to byla pierwsza noc w domku ktory wynajelismy wiec moze sie adaptuje?
U nas dziś podobnie. Od trzeciej nad ranem do szóstej ani myślała o śnie.Moja dzisiaj konczy 5 mcy, juz nie licze tygodniAle pomocyyyy - budzila sie dzisiaj w nocy co godzine z placzem, lapala piers i zasypiala i tak w kolko. Dopiero o 6 zasnela i pospala tak do 8:40 ciagiem. Co to moze byc? Regres? Zęby? ;( w dzien jest ok ale ostatnio w nocy molestuje mi cycki strasznie. Aha no i to byla pierwsza noc w domku ktory wynajelismy wiec moze sie adaptuje?
O, to wypisz wymaluj moja wczorajsza nocMoja dzisiaj konczy 5 mcy, juz nie licze tygodniAle pomocyyyy - budzila sie dzisiaj w nocy co godzine z placzem, lapala piers i zasypiala i tak w kolko. Dopiero o 6 zasnela i pospala tak do 8:40 ciagiem. Co to moze byc? Regres? Zęby? ;( w dzien jest ok ale ostatnio w nocy molestuje mi cycki strasznie. Aha no i to byla pierwsza noc w domku ktory wynajelismy wiec moze sie adaptuje?
U mnie ostatnie dwa tygodnie to też masakra ze spaniem. Wieczorem zasypia w miarę ok, przy cycu, ale później kilka pobudek w ciągu nocy i problemy z nocnym zasypianiem..Ojjj dzieewczyny, nie to ze zycze komus zle ale jak mowicie ze macie podobnie to troche mnie pociesza![]()
a tak sie cieszylam ze mam spiace w nocy dziecko...