reklama

Lutowe 2020

Ja muszę sobie wreszcie zrobić krzywą cukrową po porodzie 🤦‍♀️

Wkurzył mnie dziś sprzedawca na allegro. Kupiłam młodej te kaszki Czary mamy, patrzę a jedna ważna do października. Mamy połowę miesiąca! Pozostałe do marca 2021. Tak się nie robi, w opisie nie podano, że krotki termin ważności. Wysmarowałam mu wiadomość i czekam na info czy wyśle mi wartościowy produkt czy zwróci pieniądze. Gdyby w opisie byo podane, że tak krótki termin bym nie kupowała. Powinien to napisać i chyba cenę też dać niższa to może by ktoś kupił ten towar.

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze bezczelny napisał, że towar jest pełnowartościowy i dziecko ma 16 dni by ją zjeść. To mu odpisałam, że zwracam częściowo zakupy (mam do tego prawo) a on ma już mniej dni na sprzedaż tego wartościowego towaru 🤣😁 Jakbym była wredna to mam 14 dni na zwrot tego jakże, wartościowego i w pełni terminowego towaru, więc mogę wysłać mu na ostatnią chwilę 😝 Nie jestem z natury czepliwa i wredna, ale tu wkurzył mnie gość na maksa.
Jeszcze paragonu mi nie wrzucił. Bo obszukałam całą paczkę, łącznie z koszulka etykiety adresowej i nigdzie nie było.

U nas dziś na obiad dla wszystkich pieczeń rzymska z natka pietruszki, kasza gryczana i buraczkami.

Ostatnia edycja:
Tez kilka razy spotkalam sie z chamstem podczas zakupow w necie... My w tamtym roku jak sie urzadzalismy to zamowilam w neonecie ekran telewizyjny za ponad 2 tys i przyszedl... rozbity! Glupia nie otwlrzylam przy kurierze i nic sie nie dalo zrobic :/ mimo ze juz dzwonilam kilka min po wyjsciu kuriera. sklep powiedzial ze to z mojej winy. Bylam wku%@%$×%@ na maksa!

reklama
Dziś w nocy miałam dziwna sytuację. Wstawałam do małej i nagle upadlam. Straciłam czucie w nogach, poleciałam jak dluga 🤕 uderzając w łóżeczko. Mąż zerwał się bo takiego rabanu narobiłam. Podniósł mnie i dopiero po chwili wróciło czucie. Dobrze, że małej nie miałam wtedy na rękach.
Dziś mam jakieś plamienia żywo czerwone i nie wiem czy @ się zbliża czy to od upadku ☹️ Czy przed pierwszą po porodzie @ miałyscie plamienia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry