Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm dziwne. Podobni rodziny z kartą dużej rodziny i jeszcze jakieś maja pierwszeństwo. Może dlatego?Ja od razu po wyjściu ze szpitala w lutym zapisywałam to Nela była 223, teraz jest 74 (w tygodniu była 69, 71,72 i w piątek 74). Zaciekawiło mnie to czemu nagle nie spada w tej kolejce tylko ta kolejka zaczęła się wydłużać.
U nas są rózne kryteria za ktore mozna dostac punkty. Wiec moze byc ze ktos sie zapisal ostatnio kto spelnia wiecej kryteriow niz WyJa od razu po wyjściu ze szpitala w lutym zapisywałam to Nela była 223, teraz jest 74 (w tygodniu była 69, 71,72 i w piątek 74). Zaciekawiło mnie to czemu nagle nie spada w tej kolejce tylko ta kolejka zaczęła się wydłużać.
W warszawie np oprocz odprowadzania podatkow, posiadania pracy itp np jeszcze rodzenstwo- w zaleznosci od wieku rodzenstwa sa punkty i np dla rodzin z 3ka dzieci itp. Powinno byc w kryteriach rekrutacji u Was wymienioneU nas są rózne kryteria za ktore mozna dostac punkty. Wiec moze byc ze ktos sie zapisal ostatnio kto spelnia wiecej kryteriow niz Wy![]()
No tak jest u nas. Jak zapisywalam starsza corke to najpierw sie zblizalismy a potem spadalismyKurde ale kolejność zgłoszeń też powinna mieć znaczenie, bo załóżmy że zapisują się od teraz same rodziny z kartą dużej rodziny i my się nigdy nie dostajemy. Wyjaśnię i dam Wam znać![]()