• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe 2020

reklama
Ja żadnych przeczyć nie mam. Ja sama nie wiem jak mojemu wytłumaczyć że będzie miał rodzeństwo. Chyba jak będę miała zdjęcie usg to mu się powie. Jak był mały i przynieśli siostrę cioteczną urodzoną w Krzyśka urodziny, to mówił "kup mi takie tylko inne". A teraz jednak chyba woli być jedynakiem. Za długo czekaliśmy z decyzją o dziecku i za długo nam się zeszło.
No synu jak zaczęliśmy się starać miał 2latka z hakiem i wtedy powie, ial mi, że jego przyniósł kot. To ja mu mówię, że w tekim razie kot przyniesie drugie.. A on potem u babci dorwal kota, pukal go palcem w głowę, druga ręką poparta n biordze i tłumaczyl mu"Kota dziedzia nie"... Po roku ponad zaczola pytać kiedy będzie mil siostrę, potem miał do mnie pretensje "no kiedy urodzisz mi te siostrę" a teraz się tula do brzucha i mówi mi ciągle żebym się nie denerwowala:D

No synu jak zaczęliśmy się starać miał 2latka z hakiem i wtedy powie, ial mi, że jego przyniósł kot. To ja mu mówię, że w tekim razie kot przyniesie drugie.. A on potem u babci dorwal kota, pukal go palcem w głowę, druga ręką poparta n biordze i tłumaczyl mu"Kota dziedzia nie"... Po roku ponad zaczola pytać kiedy będzie mil siostrę, potem miał do mnie pretensje "no kiedy urodzisz mi te siostrę" a teraz się tula do brzucha i mówi mi ciągle żebym się nie denerwowala:D
Cudo synek. Mój już ma 9 lat i już trochę inny rozumek i teraz już nie jest pewny chęci posiadania rodzeństwa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry