Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie pytałam, szczerze celowo, bo wiem, że zaraz bym sprawdzała czy jest odpowiedniej wielkości. Po moich przebojach z podejrzeniem pustego jaja na początku zeszłego tygodnia wystarczy mi zapewnienie ginekologa, że jest serduszko, bije i jest wszystko okejA gdzie pracujesz ? Pewnie pisałaś, ale mi umknęło
@Jotka_Szczotka @Kasiektorek I ile fasolki mierzą ?☺
Coco pracuje w sklepie z tkaninami, ale nie o pracodawcę się boje tylko o rodzinę i otowczenie.. mam już 3 poronienia za sobą więc już wiem jak ludzie wtedy patrzą....A gdzie pracujesz ? Pewnie pisałaś, ale mi umknęło
@Jotka_Szczotka @Kasiektorek I ile fasolki mierzą ?[emoji5]
Nie mam nic takiego w opisie... Takim gownianym sprzętem to wiesz... Prawilne usg mam dopiero 3.07To pecherzykA zarodek oznaczony jest CRL
Terapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.Z wykształcenia ratownik medyczny, ale rypac za grosze nie miałam zamiaru i szybko zmieniłamale cały czas siedzę w tematach medycznych
poza tym chcę jeszcze na studia na położnictwo iść
![]()
A jakies leki teraz bierzesz jesli można wiedzieć?Coco pracuje w sklepie z tkaninami, ale nie o pracodawcę się boje tylko o rodzinę i otowczenie.. mam już 3 poronienia za sobą więc już wiem jak ludzie wtedy patrzą....
Niezła zmianaTerapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.![]()
Tak biorę 2x200 luteinę dopochwowa, clexane, ecorton, acard decydującą wizyta będzie we wtorek zobaczymy czy pęcherzyk urośnie i czy będzie zarodek,... Do tego czasu mam tak brać.. potem zmniejszymy luteinęA jakies leki teraz bierzesz jesli można wiedzieć?
Będziemy chodzić do Ciebie na makijażeTerapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.![]()
Noi w sumie tak trzymajNie pytałam, szczerze celowo, bo wiem, że zaraz bym sprawdzała czy jest odpowiedniej wielkości. Po moich przebojach z podejrzeniem pustego jaja na początku zeszłego tygodnia wystarczy mi zapewnienie ginekologa, że jest serduszko, bije i jest wszystko okej![]()