• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe 2020

W związku z tym, że nie otrzymałam nadal dostępu do forum zamkniętego to piszę tu. Wczoraj miałam badania prenatalne i wszystko jest super :) dzidziuś zdrowy, ładnie się ulozył i Pani doktor mogła wszystko zmierzyć :) prawdopodobnie na 85 % dziewczynka ;) czyli przeczucie, horoskop chiński, numerologia, wróżba z obrączki się nie myliły :p
Pappa też na szczęście dobrze. Bardzo się stresowałam. W nocy nie mogłam spać ale najważniejsze że już jest to za nami. Teraz chcialabym pojechać na kilka dni nad morze i wyrwać się z tego miasta. Trzymam za Was kciuki :)
Ja też nadal bez dostępu do forum zamkniętego,myślałam że nikt tu już nie zajrzy :) gratulacje ! Na pewno przeszłaś ogromny stres. Ja tez przeżywam swoje prenatalne , mam za kilkanaście dni i tez w nocy ba bank nie usnę. Znowu zaczęłam plamić..:( i jak tu się wyluzować i cieszyć pięknym stanem

reklama
@kiniusia1987 gratulacje!! Mój partner marzy o dziewczynce. Ostatnio pokazywałam mu kalendarz chiński - chłopak, przeczucie - chłopak. Byłam w szoku, jak ściągnął mi obrączkę i zaczął machać nad brzuchem.

@LittleStar na pewno wszystko jest dobrze. Chyba każda z nas się martwi. Ja nie mam żadnych objawów, nawet brzuch mi nie rośnie. Ciągle zastanawiam się... czy jest tam ktoś w środku? Byle do prenatalnego 7.08 :) Który u Ciebie tc?

@LittleStar A kiedy miałaś ostatnie USG? I ile już ich miałaś? Widać prawidłowy rozwój ciąży?
Ja też znów plamię. W ciągu ostatnich dwóch tyg już dwa razy plamilam świeża krwią. W międzyczasie miałam prenatalne i dzidzia rozwija się prawidłowo więc kazano mi się wyluzować. Ale tak do końca cieszyć się to sie nie da, rozumiem Twój stres:*

@Neoju ja mam przeczucie na babeczkę i to od samego początku, przy przyjaciółce i siostrze też się nie pomyliłam, więc ciekawa jestem na ile moje przeczucie się sprawdzi ;) prawie u każdej z Was było już widać płeć na prenatalnych, ciekawa jestem czy i u mnie się pojawi [emoji16] ale to się okaże 12.08

@godzbal mnie w sumie wszystko jedno, jaka płeć, byle zdrowe. Z drugiej strony poszły już zakłady i obstawiałam chłopaka, moja siostra zresztą też, miło byłoby wygrać. :D Trochę obawiam się, że dziecię nie pokaże się na prenatalnych.
Za 3 tygodnie mam urlop i umówiłam się w Polsce na usg 4d. Liczę, że to rozwieje moje wątpliwości, bo muszę w końcu zrobić jakieś zakupy.
Trzymam kciuki za bobaska i zdrową dziewczynę, koniecznie się pochwal. :)

@godzbal mnie w sumie wszystko jedno, jaka płeć, byle zdrowe. Z drugiej strony poszły już zakłady i obstawiałam chłopaka, moja siostra zresztą też, miło byłoby wygrać. :D Trochę obawiam się, że dziecię nie pokaże się na prenatalnych.
Za 3 tygodnie mam urlop i umówiłam się w Polsce na usg 4d. Liczę, że to rozwieje moje wątpliwości, bo muszę w końcu zrobić jakieś zakupy.
Trzymam kciuki za bobaska i zdrową dziewczynę, koniecznie się pochwal. :)

Wiadomo, że zdrowie najważniejsze! :) ja tam się będę cieszyć i z chłopaka i z dziewuchy, to się będzie kochać i to [emoji173]️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry