sunflower21
Fanka BB :)
Dzięki, dobrze wiedziećMoja ginekolog powiedziała że samobadanie szyjki to trochę przypadek. Często jej wysokość zależy od wypełnienia jelit i pęcherzamoja szyjka jest ciągle inną więc dla mnie osobiście to żaden wyznaczni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki, dobrze wiedziećMoja ginekolog powiedziała że samobadanie szyjki to trochę przypadek. Często jej wysokość zależy od wypełnienia jelit i pęcherzamoja szyjka jest ciągle inną więc dla mnie osobiście to żaden wyznaczni
Ktoś kto bez problemu zachodzi w ciążę raczej nie zagłębia się w tematy jak nie ma potrzeby i chęci. Mojej znajomej spóźniał się okres mówi nie robi testu bo ma nieregularne. Nie starała się o dziecko. Po namowach wyszły dwie grube krechy. Mówiła niemożliwe bo chłopak tylko raz w niej skończył.. Ciążę przeszła bez najmniejszego bólu, objawu. Zero mdłości itp poród zero problemów... Do dziś nie zagłębiała się w cykle, okresy, płodne bo nie miała potrzeby...na okres to ma., nie ma to nie ma i nie widzi problemu.. Gdzie ja starając się pytałam przyjaciółki jak wygląda jej okres bo w sumie nie wiem czy mój był ok [emoji81][emoji81][emoji81] każdy jest inny. Nie oceniajmy [emoji4]
Ja nie zazdroszczę, nawet gratulowałam ale brzydzę się kłamstwem. Po co kłamać ze łatwo zachodzi się w ciążę skoro to nie jest pierwszy cykl? Ja staram się 7 cykl i jakoś się tego nie wstydzę, a niektóre dziewczyny latami i po to jest to forum zeby wlasnie sobie pomagać, żalic i chwalić testami i sposobami na zajście [emoji6] dlatego nie rozumiem po co kłamać?
Dziękuję kochana. Mam nadzieję, że da się coś poprawić.Ale te wyniki są tak złe... że bardzo się boje, że powiedzą mi, że nigdy ni zostaniemy rodzicami. Nigdy nie myślałam, że coś takiego mi się przytrafi...
Dziękuję Ci za dobre słowa. Po prostu w tej chwili zawaliło mi się wszystko. Zawsze się myśli, ze takie problemy to dotyczą innych przecież... A tu niespodzianka. Nie mogę przestać ryczeć.Nigdy nie mów nigdy! Wystarczy jeden mały żołnierzyki! Zobaczysz, że da się coś zdziałać [emoji3059]
Nie przejmuj się, oglądałam kiedyś na netflixie program i chłop wlasnie po jego stronie byl problem, bo nie mial plemników czy jakoś tak i znaleźli jeden jedyny gdzies tam po drodze i in vitro się udałoDziękuję Ci za dobre słowa. Po prostu w tej chwili zawaliło mi się wszystko. Zawsze się myśli, ze takie problemy to dotyczą innych przecież... A tu niespodzianka. Nie mogę przestać ryczeć.
Niestety nie ma co wstawać. Norma ilości to 15 mln na ml, a mój Mąż ma 3. Za mało, żeby oznaczyć morfologię.
Dziękuję Ci za dobre słowa. Po prostu w tej chwili zawaliło mi się wszystko. Zawsze się myśli, ze takie problemy to dotyczą innych przecież... A tu niespodzianka. Nie mogę przestać ryczeć.
Ale piękna kreseczka!!! Gratulacje!Yo yoł ziomeczki Xd ale poczekalam do piątku. Grunt to być slownym i konsekwentnym Zobacz załącznik 1236102
Idę grasować na piździernikowe mamy![]()