reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Jakby moja zachcianka byla pietruszka to maz by stwoerdzil ze w glowie mi sie przewraca [emoji14] pozazdroscic tak zdrowych zachcianek :)

Owłosienia mi wystarczy, mam też nadzieję że jeśli jednak w ciąży włosem bujnie obrosnę to potem to sobie samo ładnie wypadnie. :) pietruszka i marchew były jeszcze polane oliwą i pieczone w piekarniku więc chyba nie jest to takie znowu dietetyczne ;). Polecam spróbować, zwłaszcza pietruszkę, niesamowicie zmienia smak. Tylko trzeba uzyć trochę ulubionych przypraw. Mam też niezdrowe zachcianki, nieraz udaje mi się powstrzymać :D ale porażka ostatnich dni to hamburger w macu, pierwszy w życiu (i mam nadzieję że ostatni) [emoji12] a jakie masz zachcianki w takim razie, bo mi się wydawało zawsze że organizm powinien domagać się zdrowych rzeczy, to by miało sens...

Ja się trzeci dzień zazeram plackami z mąki kasztanowej z truskawkami nutella z awokado i polanymi mlekiem kokosowym posypane erytrolem i cynamonem. No orgazm podniebienia!!!

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kapusta kiszona ze śmietaną??? :szok:
Nie brzmi mi to dobrze :-D
Mi też wydawało się bardzo dziwnym połączeniem, ale jak pierwszy raz spróbowałam to od razu wprowadziłam to do naszego jadłospisu. Bardzo ją lubimy. Byłam dziś na zakupach i kupiłam młoda kiszoną kapustę :D Może brzmi nie zbyt smacznie, ale jest rewelacyjna :D

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry