reklama

Lutowe mamusie 2018

Dorcia ja dopiero wstalam [emoji28] i jestesm spozniona a musze jeszcze z psem wyjsc [emoji33] aaaaaa czemu nie wstalam wczesniej?!?!?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@malutkans loo to tak jak ja. Nie lubie syfu a wczoraj zrobilam tylko jesna rzecz i to z trudem - rozwiesilam pranie. Niemaz obiad zrobil, z psem wyszedl, pranie wlaczyl itp.
Tez zwiedla jestem ostatnio.

@Anifen ciezka sprawa z zatokami. Polecam inhalacje a to super intensywne. Co 3 godziny na zmiane inhalacje z wody z sola oraz wody z szalwia. Obie te rzeczy maja wlasciwosci odkazajace i zabijajace bakterie. A zapalenie zatok to czesto u gesto bakteryjbe zapalenie zatok.

Do tego czajniczek do plukania zatok, nie wiem czy kojarzysz, wyguglaj sobie jak nie wiesz.

Ale i tak bym sie wybralam do lekarza zeby miec leki. Leki i inhalacje mozna sosowac razem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak to z tymi rybami w ciąży? Podobno w bardzo ograniczonej ilości wolno.
Ryby są bardzo zdrowe nie trzeba ograniczać, ale wybierać te bezpieczne - czyli przede wszystkim unikać dużych ryb oceanicznych jak tuńczyk itp. Bo kumulują szkodliwe pierwiastki. Jeśli łososia to raczej nie hodowlanego itp. Czyli kierować się rozsądkiem :)

@Paraplu dzieki musze ta szalwie sprobowac bo sol fizjologiczna mam wrazenie ze zatyka mnie jeszcze bardziej.. Chcialam uniknac lekarza ale jak do jutra nie przejdzie to bede musiala sie wybrac :(

@Paraplu dzieki musze ta szalwie sprobowac bo sol fizjologiczna mam wrazenie ze zatyka mnie jeszcze bardziej.. Chcialam uniknac lekarza ale jak do jutra nie przejdzie to bede musiala sie wybrac :(

Z lekarzem nie ma co zwlekac. Jesli to bakteryjne zapalenie to jak sie choroba rozchula i przeniknie do krwi to moze byc niebezpieczna dla dziecka. Takze nie bron sie bardzo przed lekami. Czasem lepiej wziac bezpieczny lek niz narazic sie na rozsianie po organizmie bakterii.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

1499074890-aaaaaa.jpeg

Miałam usg. Żabka ma 17mm tętno 170 i małe rączki [emoji7]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry