Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
smutne wieści ale wierzę, że będzie dobrze, mała podrośnie i wszystko się poprawi !U nas kiepskie wieści. Layla dostała dzisiaj już mieszankę aminokwasową do picia zamiast mleka - to już najbardziej restrykcyjny produkt mlekozastepczy przy nietolerancjaxh pokarmowych...Neocate...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziękuję Wam bardzo! My od soboty w domuUdaje się nam karmić piersią, mi bardzo na tym zależało. Dla mnie to po prostu wygodne i ekonomiczne.
@mysiaka92 dużo zdrowia i trzymam kciuki!
Teraz próbuję jakoś ogarnąć się w nowej sytuacji. Jutro moja mama wyjeżdża, mąż od piątku w pracy. A córka jest zagubiona. Rana nie goi się najlepiej, pojawiła się jakaś ropa. Ale jestem dobrej myśli!
Pozdrawiam!
Życzę Wam z całego serca, żeby wszystko się jak najszybciej ułożyło! Mam nadzieję, że tą mieszankę Layla przyswoiła?U nas kiepskie wieści. Layla dostała dzisiaj już mieszankę aminokwasową do picia zamiast mleka - to już najbardziej restrykcyjny produkt mlekozastepczy przy nietolerancjaxh pokarmowych...Neocate...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom