Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marne pocieszenie [emoji85][emoji16]Ale dziewczyny pociesze Was że po porodzie to jest dopiero huśtawka (przynajmniej tak było u mnie). I płakałam bez przerwy. Raz ze szczęścia, raz że sobie nie poradzę a całkiem często z niewiadomych przyczyn. Ale siedziałam i ryczałam w głos.
Wg chińskiego kalendarza wychodzi mi chłopak ale podświadomie myślę że dziewczynka [emoji16]dziewczyny, czy są jakieś objawy wskazujące na płeć?
Bo słyszę wiele różnych proroctw i herezji, absolutnie się tym nie kieruję, ale jednak zainteresowało mnie to czy faktycznie się sprawdzają?
Ja też. Miałam różne myśli. Teraz mam zamiar przyladowac witaminę d3 w końskiej dawce by tego uniknąćAle dziewczyny pociesze Was że po porodzie to jest dopiero huśtawka (przynajmniej tak było u mnie). I płakałam bez przerwy. Raz ze szczęścia, raz że sobie nie poradzę a całkiem często z niewiadomych przyczyn. Ale siedziałam i ryczałam w głos.