FitMum
Fanka BB :)
No to zbadałabym jedzcze raz jutro rano szybciutko i wzięła co tam lekarz przepisze. Podobno te dopochwowe lepiej się wchłaniająZanim zacznę brać jutro chyba jeszvze zbadam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to zbadałabym jedzcze raz jutro rano szybciutko i wzięła co tam lekarz przepisze. Podobno te dopochwowe lepiej się wchłaniająZanim zacznę brać jutro chyba jeszvze zbadam.
Przecież możesz normalnie umawiac sie na wizyty i brac skierowania bez wspominania ze chodzisz tez prywatnie hmmDziewczyny, czy któraś z Was chodzi albo planuje chodzić równolegle do lekarza prywatnie i na NFZ? Na NFZ chciałabym tylko skierowania na badania, ale ciekawa jestem jak lekarz do tego podejdzie...![]()
super, gratulacjeCześć, ja po wizycie. Widziałam dzisiaj pulsującego kropkai z usg i ostatniej miesiączki równo 6 tydzień. Co prawda jest obok krwiak i jakbym zaczęła krwawic to szpital, ale leżeć nie musze
![]()
Tez bym chciała córkę, bo wszystko w domuMam nadzieję że u mnie się nie sprawdzi bo bym chciała córeczkę. Bo mam tyle ubrań po niej a z różnicą 17 miesięcy by się fajnie dogadywały siostrzyczki. Ale jak będzie syn to najwyżej będzie bawił się lalkamiważne żeby zdrowe dziecko było
Ja tez będę sama i to z 3Dla dzieci super różnica gorzej dla mamy ogarnąć biegacza i maleństwo. Niestety rodziców i teściów mam daleko więc będę sama jak mąż będzie w pracy. Ale dam radę![]()
Super <3 gratulacjeCześć, ja po wizycie. Widziałam dzisiaj pulsującego kropkai z usg i ostatniej miesiączki równo 6 tydzień. Co prawda jest obok krwiak i jakbym zaczęła krwawic to szpital, ale leżeć nie musze
![]()
Och, ale zazdroszczęCześć, ja po wizycie. Widziałam dzisiaj pulsującego kropkai z usg i ostatniej miesiączki równo 6 tydzień. Co prawda jest obok krwiak i jakbym zaczęła krwawic to szpital, ale leżeć nie musze
![]()
Koniecznie daj znać po i trzymam kciukiOch, ale zazdroszczęja czekam pod gabinetem i standardowo jest obsówa czasowa
ale u mnie to dopiero 5 tydz chyba, ciężko mi właśnie policzyć bo ostatnio cykle mi się rozregulowały i nie bardzo wiem jak liczyć tą ciążę. Pewnie się wszystkiego dzisiaj dowiem. Ale stres już jest...
![]()
I mieć podwójne badanie fizyczne i USG? Zdecydowanie tak nie chcę...Przecież możesz normalnie umawiac sie na wizyty i brac skierowania bez wspominania ze chodzisz tez prywatnie hmm
O tym badaniu szyjki macicy zapomniałam bo tutaj nie ma tej praktyki. Zawsze mozna odmówić a prywatnie chodzic jak bedzie potrzeba. Nie musA przeciez to byc czeste wizyty a nawet jesli bys wspomniala ze tak chcesz to tez nikt nie powinien robić problemow bo nalezy sie to jak psu micha hmmI mieć podwójne badanie fizyczne i USG? Zdecydowanie tak nie chcę...
Udostępnij ciąże heheTez bym chciała córkę, bo wszystko w domumoja Liliana ma 20 miesięcy to podobnie
syn ma 4,5 ale on by pewnie wolał brata
Ja tez będę sama i to z 3a mój kierowca to czasem cały tydzień go nie ma
Super <3 gratulacje
Ja dziś sciaglam apke o ciążycieszy tak samo nawet w kolejnej
Zobacz załącznik 1283175