U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ciągle mam nadziejęMyślałam o tobie. Czekamy. Nic nie zrobimy niestety. Ściskam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciągle mam nadziejęMyślałam o tobie. Czekamy. Nic nie zrobimy niestety. Ściskam
Gratulacje1,3cm czlowieczka
Termin 31.01.22
Życzę tego każdej z Was!
Czy mam sie przenieść na styczniowe??![]()
Witaj, gratulacjeHej, kilka dni temu dowiedziałam się o ciąży, jestem tu nowa, z obliczeń wynika koniec lutego
Czy wam też "doskwiera" takie dziwne uczucie w brzuchu? U mnie 4t. I mniej więcej od kilku dni mam takie uczucie, sama nie wiem jak je opisać. To nie ból, ale taka pełność?taka jakby świadomość ze coś tam się dzieje
![]()
Kiedy masz tą wizytę? Trzymam bardzo mocno kciuki!A wiem, że któras z nas pisała, że ma 10 mm pęcherzyk bez żółtkowego. Nie pamoetam którabyłaś już może ponownie u lekarza?
A, no właśnie, zapomniałam dodać - nie dość że w nocy spać nie mogłam to jeszcze w każdej pozycji mnie tak cycki uwierałyA co do objawów, też mnie dzisiaj piersi przestały boleć![]()
Kochana jeżeli potrzebujesz przerwy to jak najbardziej ja sobie zrób! Na uspokojenie napisze tylko, że ja również nie mam żadnych objawów. W ciąży synkiem, wymiotowałam od początku do 25 tygodnia, miałam cholerne zaparcia, bezsennsc w nocy, w dzień byłam nieprzytomna. Piersi jak wulkan, bolały, ogromne. A teraz nic. Zero.... Czuję się rewelacyjnie. Więc widzisz, każda ciąża inna także spokojnego weekendu i nie myśl za dużoJa dziewczyny robię sobię na razie odpoczynek od forum, stresuję mnie fakt że nie mam żadnych objawów na wy piszecie o swoich i dobija mnie to masakrycznie.. chyba potrzebuje spokojniej głowy a nie umiem nie porównywać się więc wrócę do was po 06.07 kiedy będę po wizycie.