Ja_niagara
Fanka BB :)
Miałam na myśli kosmówkę oczywiścietrzymam kciuki, daj znać! Ja tez ze stresu nigdy jeść nie mogę![]()
Najlepiej skonsultuj jeszcze raz z lekarzem, może odklejać się łożysko, przechodziłam przez to w dwóch ciążach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam na myśli kosmówkę oczywiścietrzymam kciuki, daj znać! Ja tez ze stresu nigdy jeść nie mogę![]()
Najlepiej skonsultuj jeszcze raz z lekarzem, może odklejać się łożysko, przechodziłam przez to w dwóch ciążach
Oczywiscie! Jedeb dzien na tym etapie bardzo duzo zmienia!!W ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko![]()
Niezbadane są wyroki BoskieW ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko![]()
Czekałam tak bardzo na te wieści. Cieszę się. Tulam, gratuluje6+1, serduszko BIJE!
![]()
Czekamy jeszcze 5 min. Daj znać poBoże, ja od rana nic do ust nie potrafię włożyć. Przegryzłam teraz trzy orzeszki żeby cokolwiek mieć w żołądku ale tak się stresuje tą wizytą... W brzuchu mam jakieś rewolucje. Myślałam że jednak lepiej to zniosę...![]()
Ja miałam w poprzedniej ciazy jakni w tej delikatny roz kapke. A potem kawa z mlekiem 2i pół dnia przed twrmibem okresu ale Wzielam za efekt wgryzania cxyli implantacji. Ja nic nie biore.W poniedziałek zaczęły się tę delikatne plamienia, w poniedziałek byłam u lekarza, potwierdził pęcherzyk na plamienia powiedział że on nic nie widzi. Codziennie delikatnie mam zaplamiona wkładkę, a dziś wydaje mi się, że jest tego więcej niż w poprzednich dniach.
Nie pracuję fizycznie, po powrocie z pracy leze w łóżku i odpoczywam nawet nie sprzątam.
Nie wiem czy boli mnie brzuch bo z tego stresu już wszystko mnie boli
Tak się martwię, chyba pójdę dziś do innego lekarza