Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tyW ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko![]()
Za szybko trochę masz tą wizytę i może nie być jeszcze serduszka. Tylko pogorszych sobie sprawę i same nerwy będą.Hej, dzisiaj 5t+2 z obliczeń, miałam betę rano i jest 6955 mlU/ml [emoji106]
Jutro pierwsza wizyta, myślałam iść tydzień później, ale moja lekarka będzie na urlopie. Może uda się coś jutro zobaczyć [emoji1696]
Ale super!!!W ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko![]()
Dokładnie!!!Bardzo Wam dziękuję za takie zdalne wsparcie.... Dziewczyny, z tego wynika jeden wniosek - nie idźcie za szybko do lekarza. Lepiej się wstrzymac do tego 6/7 tygodnia. Ile ja się nastresowalam przez ten tydzień...
Gratuluję! I mam nadzieję, że u mnie będzie tak samoW ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko![]()
Tyle analizowania, czytania, wbijania do głowy ze brak objawów napewno zwiastuje konie ciąży . Nie bylo warto prawda?Bardzo Wam dziękuję za takie zdalne wsparcie.... Dziewczyny, z tego wynika jeden wniosek - nie idźcie za szybko do lekarza. Lepiej się wstrzymac do tego 6/7 tygodnia. Ile ja się nastresowalam przez ten tydzień...
Nie wierzeJa niestety nie mam dobrych wieści. Dokładnie rok temu usłyszałam że serduszko naszej kropeczki przestało bić, a dzisiaj widziałam pusty pęcherzyk o nieprawidłowym kształcie, który nie urósł za dużo od ostatniej wizyty. Jest mi tak cholernie przykro... Trzymam za Was kciuki![]()