Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas na szczęście dzisiaj ochłodzenie wiec da się żyć, ja tez praktycznie samymi owocami się żywię, teraz mam fazę na brzoskwiniea ja już się nie mogę doczekać zakupów ubraniowych [emoji2960] już mogłabym zacząć, ale bez przesady [emoji38]
uwielbiam takie neutralne ubranka w roślinki i zwierzaczki [emoji1] także nawet jakbym nie poznała płci to spokojnie dałabym radę zrobić zakupy
Jak tam po wizycie?Ja pierdziu siedze już na poczekalni i jajko znoszętak bardzo chciałabym wiedzieć ze wszystko jest ok
![]()
U nas na szczęście dzisiaj ochłodzenie wiec da się żyć, ja tez praktycznie samymi owocami się żywię, teraz mam fazę na brzoskwinie [emoji39]
Ja tez mam faze na owoce. Właśnie wrocilam z pracy a mąż pojechał na zakupy i zakomunikowalam zeby kupił wiecej owocow szczegolnie arbuza i brzoskwiniezazdroszczę [emoji7]
u mnie najwięcej śliwek, czereśni, jabłek i pomarańczy idzie [emoji28] i wszystko się skończyło, także wieczorem wyskoczę na zakupy
Kiedys mieszkałam w LubinieLubin Dolnoslaskie![]()
Zadko w ciucholandii kupuje ale jak kupię to teściowa nie wierzy ze to z ciuchacza. Ona kupuje zszarzale i zmechacone. Daje mi a u mnie ładują w koszupewnie, rozumiem nie ma co kupować rzeczy nadających się tylko na szmaty, kiedy można naprawdę super wynaleźć
ja mam plan żeby od razu zrobić pokój dla dziecka z dużym łóżeczkiem, a do naszej sypialni dać dostawkę, żeby dzidzia była obok, ale nie w naszym łóżkuale do tego jeszcze duuużo czasu![]()
Ja na czereśnie.U nas na szczęście dzisiaj ochłodzenie wiec da się żyć, ja tez praktycznie samymi owocami się żywię, teraz mam fazę na brzoskwinie![]()
jaki świat jest małyKiedys mieszkałam w Lubinie
Zadko w ciucholandii kupuje ale jak kupię to teściowa nie wierzy ze to z ciuchacza. Ona kupuje zszarzale i zmechacone. Daje mi a u mnie ładują w koszu
Ja na czereśnie.