To ja też mam banana terazTak oceniłam sama że teraz też ale inaczej niż wtedy. Wtedy był lezkowaty teraz bardziej bananowaty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja też mam banana terazTak oceniłam sama że teraz też ale inaczej niż wtedy. Wtedy był lezkowaty teraz bardziej bananowaty
Wrocław a Ty?Mahoniowa gdzie mieszkasz?
Wiem ale czym bliżej to napięcie większeDziewczyny tak na prawdę co ma być to będzie, tak na prawdę nic nie możemy zrobić więcej, bo robimy już wszystko co najlepsze, teraz tylko natura decyduje.
To jest w tym wszystkim najgorsze. Trzeba myśleć pozytywnie!
DokładnieDziewczyny tak na prawdę co ma być to będzie, tak na prawdę nic nie możemy zrobić więcej, bo robimy już wszystko co najlepsze, teraz tylko natura decyduje.
To jest w tym wszystkim najgorsze. Trzeba myśleć pozytywnie!
Biedna a cóż to za paskudna infekcja?Dokładniezadręczanie się nic nie da i pozytywnego nie wniesie . Nie pisałam Wam ale dostałam infekcji i brałam antybiotyk . Nie jeden , a dwa . Na tak wczesnym etapie wątpiłam ze będzie dobrze . Tymczasem jeśli zarodek jest zdrowy i silny to przetrwa wszystko
. Jak koleżanka napisała teraz działa natura i to jej musimy się poddać . Pozostaje nam optymistyczne nastawienie
.