Fatalnie to wyglada, ja nie mam pojęcia co to może być. Dziewczyny któraś coś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fatalnie to wyglada, ja nie mam pojęcia co to może być. Dziewczyny któraś coś?
Mi się robią takie duże gorące bąble jak ugryzie mucha tzw końska ale nie wyszły mi nigdy takie ropne. Ja bym spróbowała domowymi sposobami ocet albo fenistil na ukąszenia żeby swędzenie ustało i okladalabym kwaśna śmietaną albo roklepana świeżą kapustą żeby wyciągnąć z tego opuchliznę i schłodzić.Fatalnie to wyglada, ja nie mam pojęcia co to może być. Dziewczyny któraś coś?
Cieszymy sie! Dasz radęDziewczynki wychodzę dziś do domu. Jestem wzmocniona i silniejsza, nadal z problemami z jedzeniem, jednak w domu po malu będę walczyć i jeść jak wróbelek ale jeść.
Cieszę się z Waszych wizytmoja 4 sierpnia, a prenatalne 9 sierpnia.
Sęk w tym ze to jakos nie swedzi i nie swędziało. Uzylam masci na ukaszenia. Ale babel ewidetnie rosnie i napełnia sie płynemMi się robią takie duże gorące bąble jak ugryzie mucha tzw końska ale nie wyszły mi nigdy takie ropne. Ja bym spróbowała domowymi sposobami ocet albo fenistil na ukąszenia żeby swędzenie ustało i okladalabym kwaśna śmietaną albo roklepana świeżą kapustą żeby wyciągnąć z tego opuchliznę i schłodzić.
.@FitMum u mnie tak jak u @Karotta31 takie wielkie odczyny to po końskich muchach inaczej mówią też gzy na nie tez mam bąble wielkie twarde gorące i swędzace
Miałam taki sam bąbel! Przed ciąża mnie coś uzarlo. Ja obstawiałam końską muchę